bennedendogdum
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 719
Aga ekran kartı ve işlemciye tonla para veriyorsun ama psu ya ayıracak cok bütcen yok. Buda Ferrarin olupta 87 oktan benzin almak ile aynı şey.
Korumaların resmi açıklamasını bulamadım fakat OTP korumasının olduğunu ve neden Tier B'ye koyduklarını bu sayfada söylüyorlarNe kadar tier B de bile olsa ki onu oraya kim koydu gerçekten merak ediyorum. Bu arada kendi sitesinde bile hiçbir şeyle ilgili koruma olduğu belirtilmemiş. Bu arada o PSU 2014 yılında yapılmış. Açıkçası ben olsam bir sisteme 10 15k veriyorsam psuyu da bir zahmet kaliteli bir şey alırım.
linustechtips.com
Keşke ingilizce bilip okuyabilsem.Korumaların resmi açıklamasını bulamadım fakat OTP korumasının olduğunu ve neden Tier B'ye koyduklarını bu sayfada söylüyorlar
Tam olarak aynı değil. Temel yapı aynı olsa da kapasitör vb. bakımından daha kalitesiz parçalar seçilmiş. Örneğin SAMA modelinde 105 bulunuyorken Rampage modelinde 85 var.@Utku Aydın ın söylediklerine gülüp gelmiş, Rampage ETX, SAMA Forza FTX ile aynı içyapıyı kullanıyor. İyi bir güç kaynağı ancak yine de markanın kötü bir imajı var. Ben alternatiflere yönelmenizi öneririm. Maksimum bütçe ne kadar?
Hangi mesaj olduğunu bulamadım, doğrudan mesajın bağlantısını paylaşabilir misiniz?Korumaların resmi açıklamasını bulamadım fakat OTP korumasının olduğunu ve neden Tier B'ye koyduklarını bu sayfada söylüyorlar
O da Chieftec Polaris ile aynı iç yapı sanırsam değil mi?Tam olarak aynı değil. Temel yapı aynı olsa da kapasitör vb. bakımından daha kalitesiz parçalar seçilmiş. Örneğin SAMA modelinde 105 bulunuyorken Rampage modelinde 85 var.
Kötü değil ama Performance GD daha mantıklı.
PSU'yu yapan Sirtec markası ve High Power Sirtec'in kendi markası yani durum tam tersi.O da Chieftec Polaris ile aynı iç yapı sanırsam değil mi?
Sakına sakın böyle bi sisteme everest alma.
Sakın alma anakart yerine b550 mpg gaming plus al cooler master 750w PSU sundan al ama sakin everest PSU alma sistem yanar
aga bomba koysan daha iyi kasaya PSU önemli yoksa bilgisayarından olursun ucuza kaçılmayacak ilk parça
Az araştırın ETX serisi baya üst seviye cidden araştırın yaŞehri hava uçurursun.
Hangi mesaj olduğunu bulamadım, doğrudan mesajın bağlantısını paylaşabilir misiniz?
Bu PSU nun kapasitörleri, iç aksamı vs. gayet kaliteli bir PSU. Marka yerine modele bakın böyle cahil cahil konuşmayınAkakçe üzerinden teker teker bak fiyatlarına al öyle işte.
@Utku Aydın Bu arada sabah sabah iyi güldürdünsırf 80+ sertifikası ve 700w verebiliyor diye o psuyu önermek kral haraketti gerçekten.
önerdiğin PSU da akım koruması falan olduğuna emin misin ? çünkü hiçbir koruma olduğu yazmıyor
![]()
Aga marka kötü ok ama bu PSU C4 değil baya kaliteli bir PSU cidden cahil dolu forum..Alıntıyı görüntüle
Everest PSU