Eren Güven
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,809
Evga ftw3 veya XLR8 hangisi temiz ve düzgünse. Yanlış bilmiyorsam evga hala mevcut kartlarına garanti desteği falan sağlıyor
Bu arada evga kartlar 3000 serisinin kralıydı. Her babayiğit yaklaşamazdı evgaya o zamanlarEvga ftw3 veya XLR8 hangisi temiz ve düzgünse. Yanlış bilmiyorsam evga hala mevcut kartlarına garanti desteği falan sağlıyor
Önceki yorumumda yanlış belirtmişim zotac diye zaten düzelttiğiniz iyi oldu evga çekiliyordu. Valla ftw3 evga sistemine kayıtlı uluslar arası garantisi varmış diyor 2025 e kadar. Temiz gibi de duruyor.Evga ftw3 veya XLR8 hangisi temiz ve düzgünse. Yanlış bilmiyorsam evga hala mevcut kartlarına garanti desteği falan sağlıyor
Piyasadan çekilirken garanti değişimi için bir miktar kartı stokta tuttuklarını açıklamışlardı ve dediğim gibi 3000 serisi yeni çıkmışken model benchmarklarında falan evga kartlar rog strix e suprime falan kafa atıyolardıÖnceki yorumumda yanlış belirtmişim zotac diye zaten düzelttiğiniz iyi oldu evga çekiliyordu. Valla ftw3 evga sistemine kayıtlı uluslar arası garantisi varmış diyor 2025 e kadar. Temiz gibi de duruyor.
Ya canım gerçekten nvidia istiyor ama o vram meselesi var ya fena kitliyor. İlerde olurda değiştiremezsem vramden patlarım diye. Şu an bile bf 2042 de 7.6 Forza 5 te 7.8 tüketiyor 2K da. Vram miktarı dolunca yayınlarda veya kayıtlarda donma vs olurmu ? bildiğim kadarı ile onlar ayrı bağımsız çekirdeklerde işleniyor ama emin değilim.Piyasadan çekilirken garanti değişimi için bir miktar kartı stokta tuttuklarını açıklamışlardı ve dediğim gibi 3000 serisi yeni çıkmışken model benchmarklarında falan evga kartlar rog strix e suprime falan kafa atıyolardı
2K oyun hariç hepsinde Nvidia ezip geçer. 2K oyunda 6800XT affetmez amaYayın, video, Edit, 3D ve 2K oyun oynamak için kullanacağım. Elimde iki model var alabileceğim
1 ) Zotac amp holo Rtx 3070ti
2 ) Saphire pulse Rx 6800xt
Gönlüm nvidia diyor bellek ihtiyacım amd. Siz hangisini neden tercih ederisiniz ?
Bütçem el vermiyor ona malesef. Ben ilk 3080 12g baktım ama ikinci el bulamadım.2K oyun hariç hepsinde Nvidia ezip geçer. 2K oyunda 6800XT affetmez ama
Bence ikinci el alıyorsan RTX 3090 almaya çalış yıllarca kafan rahat olur.
3080 12 GB lere bak derim hocam. 3 5 fazla ver kafan rahat olsunYa canım gerçekten nvidia istiyor ama o vram meselesi var ya fena kitliyor. İlerde olurda değiştiremezsem vramden patlarım diye. Şu an bile bf 2042 de 7.6 Forza 5 te 7.8 tüketiyor 2K da. Vram miktarı dolunca yayınlarda veya kayıtlarda donma vs olurmu ? bildiğim kadarı ile onlar ayrı bağımsız çekirdeklerde işleniyor ama emin değilim.
Verebilsem işte vereceğim de malesef bu ikisinde sıkıştım.3080 12 GB lere bak derim hocam. 3 5 fazla ver kafan rahat olsun
Normalde direk 6800xt derim de sana nvdia kart lazım bence. Özellikle yayın konusunda AMD yi hiç beğenmiyorum. Nvdia nın diğer teknolojileri de üstünVerebilsem işte vereceğim de malesef bu ikisinde sıkıştım.
1080p için haklısın da 2K için aynı şeyi söyleyemeyizKanka vram olayini abartmayin vrami aşınca PC kapanmiyor sadece fps düşüyor ve bir ihtimal drop yeme oranın var bunu dlss 3 veya dlss 2 açarak o arayi kapatabilirsin