Rtx 3080 lhr hakkında.

Reaksiyon skoru
2
Merhaba rtx 3080 lhr alıp eth kazmayı düşünüyorum nbminer ile %70 kilit açılmıştı acaba kaç mh verir tam net detay bulamadım 55 alan 70 alan 80 alan bile var yada eth kazmak yerine ergo ya mı yönelmek mantıklı?

Merhaba, youtube da 66 MH/s kazanlar var.

Onları Bende izledim sanırım marka ve modele göre değişiyor lhr siz modellerde 100 mh alan da var 90 da onun etkisi olabilir diye düşünüyorum.
LHR siz modeller zaten 100 MH/s kazıyor. LHR li modeller düşürüldüğü için 60 küsürlerde şuanlık.

Rvn
RVN kazımı daha kazançlı olur. RVN kaz %70 kirilmiş lhr den daha iyi kazanç veriyor sanırsam
Rvn ve ergo kazmaya biraz korkuyorum altcoin diye kazarım düşer ödemeler de sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde bana 8 tane ekran kartı takılacak sağlam anakart ve 8 tane ekran kartı taşıyacak güç kaynağı sanırım 2 tane almam gerekiyor bulunur musunuz bilginiz dahilindeyse.
LHR siz modeller zaten 100 MH/s kazıyor. LHR li modeller düşürüldüğü için 60 küsürlerde şuanlık.

Rvn

Rvn ve ergo kazmaya biraz korkuyorum altcoin diye kazarım düşer ödemeler de sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde bana 8 tane ekran kartı takılacak sağlam anakart ve 8 tane ekran kartı taşıyacak güç kaynağı sanırım 2 tane almam gerekiyor bulunur musunuz bilginiz dahilindeyse.
Onlar benim bilgim dahilinde değil ayrı bir konu açarsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Bence ETH yerine ERGO kazabilirsin. RVN benim içime sinmiyor.

raven kartları çok ısıtıyor eth 2.0dan sonra kesinlikle ergoya geçeceğim yani önümüzdeki 1 yıl içinde :) 3080 lhr ile ergo kazmanı tavsyie ederim ayrıca yukarıda yazdığın gibi kilitsiz olanları 100-102 mh veriyor daha düşük olanlar termal sınıra takılıyor o sorunuda pad değişimi ile düzeltiyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,417
Üyeler
187,039
Son üye
janned.34
Geri