Dostum konuyu başka yere çeken yok.Her şey fiyata bağlı. Bu kart ne kadar kötü olursa olsun fiyatı çok uygunsa önereceğiz ama gidip maks 12k edecek karta 16k diyorsan tabii ki kötü.Herkes fiyata takıldı ben oraya bu kart nasıldır bir bilginiz vardı mi diyorum adamlar konuya başka yere çekiyorlar![]()
Işte bende o yüzden konu açtım fazla bilgim yok bu kart hakkında bilgisi olanlar yazar dedim ama bakıyorum herkes fiyata takıldı kart hakkında kimse bir bilgi veremiyor yada ben yanlış yere konuyu açtım anlamadımAldığının cidden sıfır olduğuna ve hiç kullanılmadığına inanıyorsan alabilirin hem alacağın ürün founders edition. Garantisi yok bir şeyi yok. Attığım 2. üründe en azından 9 ay garanti var.
Kendi neslinin en iyisi sayılır ti ın bi altı işte 4000 serisinde 4070ti bunu geçiyor testlerde ama baya iyi kart 2k ya kadar max şekilde oynatır 4kda da 60fps'yi rahat geçersin dlss falanHerkes fiyata takıldı ben oraya bu kart nasıldır bir bilginiz vardı mi diyorum adamlar konuya başka yere çekiyorlar![]()
Modelden bahsediyor arkadaş.Kendi neslinin en iyisi sayılır ti ın bi altı işte 4000 serisinde 4070ti bunu geçiyor testlerde ama baya iyi kart 2k ya kadar max şekilde oynatır 4kda da 60ı rahat geçersin dlss falan
Reis nası bi bilgi istiyosun modeli youtube a yazıp oyunlardaki fps, sıcaklık, enerji tüketimi değerlerine bakabilirsin kaç gb kaç hz gibi şeyleride satıcıya sor. Ama kart o fiyata iyi sıfırsa al yaniIşte bende o yüzden konu açtım fazla bilgim yok bu kart hakkında bilgisi olanlar yazar dedim ama bakıyorum herkes fiyata takıldı kart hakkında kimse bir bilgi veremiyor yada ben yanlış yere konuyu açtım anlamadım
kesinlikle en doğru yorum. 4070 geldi gelecek, 4060ti 4060 da çıkacak ayrıca güç tüketimleri de 4000 serisinde çok daha az. 4070ti zaten daha mantıklı 3090 a göre (eğer VRAM kısmı önemli değilse). Watt değeri de çok diye biliyorum 3090'da.Sıfır 3000 serisi alınmaz artık bitti bence 3-4 koy 4070Ti al bari