Çözüldü✓ RTX 5070 mi RX 9070 mi alınmalı?

cionech

80+
Reaksiyon skoru
0
Unreal Engine 5, Unity, Blender gibi programlar kullanıyorum ve herkes gibi oyun da oynuyorum.RTX 5070 ve RX 9070 arasında kaldım, benim düşüncem RTX 5070 daha mantıklı diyor ama sizlere de sorup bilgi almak istedim.(Aynı model kartların hepsinin soğutma sistemi vs. birbirine göre farklılık gösteriyor mu?)

Unreal Engine 5, Unity, Blender gibi programlar kullanıyorum ve herkes gibi oyun da oynuyorum.RTX 5070 ve RX 9070 arasında kaldım, benim düşüncem RTX 5070 daha mantıklı diyor ama sizlere de sorup bilgi almak istedim.(Aynı model kartların hepsinin soğutma sistemi vs. birbirine göre farklılık gösteriyor mu?)
aynen öyle 5070 daha mantıklı.

Peki ya 5070 modellerinin herhangi birini alsam diğerine göre farklı bir performans gösterir mi
göstermez hocam modellerin tek farkı soğutmasıdır yanında OC yazanlar çok çok çok az daha iyi oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kısaca en ucuzunu alıp geç

Palit bakin hocam ucuz ve ii

Kullandığın uygulamalar yönünden 5070 mantıklı olabilir lakin saf güç olarak 9070 öndedir.

arkadaşım 34k verecek bir kart oneriyorsun bütçen buysa

9070xt al?

5070 sadece kapitalizmin oyunları.

Yani şöyle düşünün: 150 bin liraya TEK BİR ekran kartı almak mı?
YOKSA, adam gibi 150 bin liraya BÜTÜN BİR SİSTEM toplamak mı?

Ben her daim ikinci seçeneği seçerim. 150 bin'e mütiş sistemler kurabilirim.
5070 kalitesinde mi olur, elbette hayır ama yine yarışırım. :)

EDIT: 50 DOKSAN'nın fiyatına bakmışım ama YİNE AYNI MANTIK!

Geri