Edmond_Dantes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 601
Yok aga kim dedi onu sana nerden duyuyonuz bunları Kim inandırıyor size bunları gözünüzü seveyimLA GARDAS HANİ 25-30K ARASİ OLACAKGİ 5070
Yok aga kim dedi onu sana nerden duyuyonuz bunları Kim inandırıyor size bunları gözünüzü seveyimLA GARDAS HANİ 25-30K ARASİ OLACAKGİ 5070
Bu fiyatları TR de görebileceğimize cidden inaniyo musunuz her lansman aynı senaryo.LA GARDAS HANİ 25-30K ARASİ OLACAKGİ 5070
48.000 iyi güzel de Palit Gaming Pro modeli. Palit güzeldir kullandım severim ama 4080Super Palit Jetstream aynı tasarımlarda 70-73lerde geziyordu. Açıkçası Palit alsam Gamerock alırım. 5000 serisinin overclocka ihtiyacı var saf güçleri düşük en azından 5070Ti MSI Gaming veya ASUS TUF satılsaydı overclockla 5080e yaklaştırılırdı bi anlamı olurdu. Ben olsam 1 aylık 2 aylık kullanılmış 2.el modelleri beklerdimPalit GeForce RTX 5070Ti GamingPro 16GB 256Bit GDDR7 - Game Garaj
Palit GeForce RTX 5070 Ti GamingPro, Palit Nvidia GeForce RTX 5070 Ti ekran kartı, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile gamegaraj.com 'da!www.gamegaraj.com
Gamegaraj ön sipariş özel 47.999 TL![]()
Ben de onu diyorum 2. el 4080s ile aynı paraysa evet 5070ti alınmalı, 45 olsa bile mfg için 10k vermek çok mantıklı değil. Deli değilseniz 35 lere 4080-s alın. Benim korkum bu fiyatları görüp kesin 4080 satmaya çalışanlar ya fiyat arttırır ya da satmaktan vaz geçerAbi biraz pahalı nedir gözünüzü seveyim bu düpedüz BAYA PAHALI birkaç gün önce Gainward 5080 bu fiyattaydı. Ayrıca kart 35 bine ikinci el satılan 4080Super'in gerisine düştüğü oluyor. Gerçekten bu fiyat revize edilmeli. 1 kareye 1 tane yapay zeka kare ekliyorken ekstra 2 tane daha eklensin diye kimse 20K para vermesin cidden. Şu kart 4090 gücünde çıkmalıydı her şeyden önce
fiyatları görünce 4070tiden çok satar lafımı geri alıyorumçoğunluğu 70k ya dayandı maalesef. çıktığında lansmandan alanlar dışında 55 lerde gezdi biraz, şimdi en ucuz inno3d o da 62
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
45 de ben hatta almazdım lansmanı kapamazsam 55 satılan 5080 ler gibi 40 a alırım diyordum...
Her firma kafasına göre fiyat belirliyor. Almayın arkadaşlar kesinlikle kazık ve enayi yerine koyuyorlar bizi. Param var alırım diye düşünmeyin.
ya işin komedisi gerçekten alan oldu ya, ona yanıyorum... Kusura bakabilirler, bu kadar mal varken ülkede alıcı bitmez eşşeklere. Zaten satamasaydı bu fiyata çıkarmazdı, illa alacak mal çıkar diye de böyle yapmış olabilirlerfiyatları görünce 4070tiden çok satar lafımı geri alıyorum
anca satılmayınca , ellerinde patlayınca fiyatları düşürecekler
açıkçası bi boykot şart