Çözüldü✓ Rtx 5080

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Güzel kardeşim ürünün fiyatını yanlış girmişler indirim yapmak değil bu. İndirim yapsalar niye hırsızlık bu deyim ki. Bende alırım. 5080 eğer indirimle 36k'ya satılsa ben niye 30k'ya 9070 XT aldım ki? Beklerdim, 3 ayda olsa 5 ayda olsa beklerdim. İmkânı olan herkes beklerdi. Bu indirim değil hata. Hata yapmış insanın malını geri vermemek gasp etmektir, hırsızlıktır. Bu kadar basit.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle. Kendi başlarına gelse aynı şey ortalığı ayağa kaldırırlar ama başkasının malı olunca fırsat oluyor, kâr oluyor şu bu oluyor. Ama kimse yanına kâr kalır sanmasın böyle şeyleri.
Fiyatın yanlış girildiği kanıtlanamaz, yanlış girildiğini varsaysak bile vatan bilgisayar gibi kurumsal bir firma 50 kere kontrol etmeden ürünü herkese açık olarak yayınlayıp “hata yaptık” deme lüksüne sahip değil. Aynısı herhangi bir firmanın başına gelse onlar da aynısını yapmak zorunda. Burada indirimli ürün görüp alan adamın hala hiçbir suçu yok. 9070XT alacağıma beklerdim diyorsanız da bekleyin belki yine düşer ona yapacak bir şey yok.

Fiyatın yanlış girildiği kanıtlanamaz, yanlış girildiğini varsaysak bile vatan bilgisayar gibi kurumsal bir firma 50 kere kontrol etmeden ürünü herkese açık olarak yayınlayıp “hata yaptık” deme lüksüne sahip değil. Aynısı herhangi bir firmanın başına gelse onlar da aynısını yapmak zorunda. Burada indirimli ürün görüp alan adamın hala hiçbir suçu yok. 9070XT alacağıma beklerdim diyorsanız da bekleyin belki yine düşer ona yapacak bir şey yok.

Siparişi iptal etmişler işte daha ne kanıtı olabilir? Niye hata yaptık demek lüksüne sahip değiller, herkes hata yapar. Allah mı bu Vatan hata yapmayacak?

Siparişi iptal etmişler işte daha ne
Etmeye hakları yok, olsa zaten kendilerini savunurlardı kartları göndermezlerdi. E-Ticaret sitesi falan açarsan bilgin olsun yani öyle fiyatı düşük yazıp “hata yaptık” bahanesiyle sipariş iptali yapamazsın.

Etmeye hakları yok, olsa zaten kendilerini savunurlardı kartları göndermezlerdi.

Sen aynı şeyi yaşasan ne yaparsın? 50.000 liraya satacağın ürünü 5.000'liraya koysan ve direk çekse birisi. Sende siparişi iptal etsen. Adam hakeme gitse ve haklı çıksa. Malını gasp etmiş olacak mı olmayacak mı?

Sen aynı şeyi yaşasan ne yaparsın? 50.000 liraya satacağın ürünü 5.000'liraya koysan ve direk çekse birisi. Sende siparişi iptal etsen. Adam hakeme gitse ve haklı çıksa. Malını gasp etmiş olacak mı olmayacak mı?
Ürünü 5000 liraya koymam olur biter. Ek olarak o meselenin belli sınırları var vatan 50000 yerine 5000 liraya koysa haklı çıkardı mesela. Bir sıfırı eksik koymak gibi bir hata değil vatanın yaptığı.

Ürünü 5000 liraya koymam olur biter. Ek olarak o meselenin belli sınırları var vatan 50000 yerine 5000 liraya koysa haklı çıkardı mesela. Bir sıfırı eksik koymak gibi bir hata değil vatanın yaptığı.
Herkes hata yapar. Belki de bir çalışanın işten atılmasına mani oldu bu arkadaş. Belki de maaşına. Bu kadar açık seçik bir şeyi tartışmak bile abesle iştigal yemin ederim ayıp ya....

Herkes hata yapar. Belki de bir çalışanın işten atılmasına mani oldu bu arkadaş. Belki de maaşına. Bu kadar açık seçik bir şeyi tartışmak bile abesle iştigal yemin ederim ayıp ya....
Herkes hata yapar, her hatanın da belirli sonuçları olur. Hatalar karşılıksız bırakılırsa “nasıl olsa hata yapabilirim” düşüncesi yerleşir. Böyle bir kanun olmasa firmalar kafalarına göre fiyat indirip görünürlüklerini arttırır sonra da “hata ya” diyerek siparişleri iptal ederdi, her kanunun belirli sebepleri var. Vatan bu kanunu gayet iyi biliyordur 1 değil 5 kişiye baktırsın o da yetmiyorsa 50 çalışandan teyit alsın çok zor bir şey olduğunu sanmıyorum o firma için.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,643
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri