pcmeraklisi34
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,307
Fiyatın yanlış girildiği kanıtlanamaz, yanlış girildiğini varsaysak bile vatan bilgisayar gibi kurumsal bir firma 50 kere kontrol etmeden ürünü herkese açık olarak yayınlayıp “hata yaptık” deme lüksüne sahip değil. Aynısı herhangi bir firmanın başına gelse onlar da aynısını yapmak zorunda. Burada indirimli ürün görüp alan adamın hala hiçbir suçu yok. 9070XT alacağıma beklerdim diyorsanız da bekleyin belki yine düşer ona yapacak bir şey yok.Güzel kardeşim ürünün fiyatını yanlış girmişler indirim yapmak değil bu. İndirim yapsalar niye hırsızlık bu deyim ki. Bende alırım. 5080 eğer indirimle 36k'ya satılsa ben niye 30k'ya 9070 XT aldım ki? Beklerdim, 3 ayda olsa 5 ayda olsa beklerdim. İmkânı olan herkes beklerdi. Bu indirim değil hata. Hata yapmış insanın malını geri vermemek gasp etmektir, hırsızlıktır. Bu kadar basit.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen öyle. Kendi başlarına gelse aynı şey ortalığı ayağa kaldırırlar ama başkasının malı olunca fırsat oluyor, kâr oluyor şu bu oluyor. Ama kimse yanına kâr kalır sanmasın böyle şeyleri.