Yardım Rust çok vram kullanıyor

Sağolun hocam şu an pc başında değilim ama gidince deniyeceğim
Alıntıyı görüntüle
dediğimi yaptın mı ?

nvida dlss on olsun
renderleme ortada olsun
su kalitesi en düşük
ağaç kalitesi yüzde 25
gölge kalitesi yüzde 25
ram kulanım boyutu orta

olarak temel ayarları bu şekilde dene

fps 110-160 arasıFps alman gerekiyor.
bazen düşmanla karşılatığında yada silah ateşlerken anlık donma gibi bir şey olur oda herkesde olur.

ayarları en düşüğe getirirsen alacapın fps iyice düşer.

Rustta ayarları kısmak çözüm değil.
bu ayarları deneyebilirsin.Alttaki Mesh qualityler en az 50 olsun.Grafik ayarlarını da deneme yanılma yoluyla hepsini 1 veya 2. seviyeye çek sakın patates moduna alma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı zamanda Aylık server veya içinde çok yapı olan büyük haritalı bir servera girersen 4090 da olsa kasar.Yeni wipe yemiş 1 haftalık sunucuları tercih edebilirsin oynanmayacak gibiyse.

Alıntıyı görüntüle
dediğimi yaptın mı ?

nvida dlss on olsun
renderleme ortada olsun
su kalitesi en düşük
ağaç kalitesi yüzde 25
gölge kalitesi yüzde 25
ram kulanım boyutu orta

olarak temel ayarları bu şekilde dene

fps 110-160 arasıFps alman gerekiyor.
bazen düşmanla karşılatığında yada silah ateşlerken anlık donma gibi bir şey olur oda herkesde olur.

ayarları en düşüğe getirirsen alacapın fps iyice düşer.
Hocam dediğiniz ayarları denedim oyun şuan 9 fps :d

gRAFİKLERİ KIS
Dün indirdim oyunu rastgele bir sunucuya girdim 17-20 fps leri görünce şaşırdım grafikleri kıstım bir fps bile artmadı neden bukadar düşük fps alıyorum diye bakarken farkettimki 8.3 GB vram kullanılıyor bende 8 GB Vram li RX 6600 var bundan kaynaklandığını düşünüyorum bunu çözmenin bir yolu varmı
Çok alakasız sorcam rust birsz hoşuma gidiyor gibi ama bazıları oynanmaz vs diyor nasıl oyun solo keyiflimi alsam sararmı

Hocam dediğiniz ayarları denedim oyun şuan 9 fps :d
ilginç ya oyuna girmeden ana sayfada yaptın ayarı demi daha sonra oyun içinde kontrol ettin de mi. hemen şak diye fps yükselmez bi 5 dk vakit geçirmen lazım. aslında herkes için geçerli ilk girişte fps düşük olur sonra düzelir bi vakitten sonra yüne düşmeye başlar

dostum seninki grafik ayarları ile alakalı değil, bu tarz fps boost videoları işine yaramaz. Bilgisayarın performans ayarlarını yapmadıysan onlar yap dicem ama tahminen yapmışsındır. Oyundayken görev yöneticisinden hangi gpu yu kullandığını bakarmısın? Çok video izleyim farklı windows ve driver ayarları yaptıysan oyun şuan dahili ekran kartını kullanıyor olabilir.

Teknik bir problem seninkisi grafik ayarlarıyla uğraşma boş yere

Dün indirdim oyunu rastgele bir sunucuya girdim 17-20 fps leri görünce şaşırdım grafikleri kıstım bir fps bile artmadı neden bukadar düşük fps alıyorum diye bakarken farkettimki 8.3 GB vram kullanılıyor bende 8 GB Vram li RX 6600 var bundan kaynaklandığını düşünüyorum bunu çözmenin bir yolu varmı
4 bin saat rust oyuncusuyum hocam grafikleri istediğin kadar kıs yinede o düşük fps görüceksin tahmini official server girdin etrafında devasa baseler var heryere çimenlik ikisini toplayınca pc dayanmıyor zaten sensei rust un fps ayarları var rust için YouTube de ona Bi göz at birde oyunu öğrenene kadar 1-2 bin saat civarı offi serverler yerine topluluk oyna hem fps açısından hem ruhen daha sağlıklı olur senin için

Çok alakasız sorcam rust birsz hoşuma gidiyor gibi ama bazıları oynanmaz vs diyor nasıl oyun solo keyiflimi alsam sararmı
İşin gücün sevgilin yoksa sigara kullanıyorsan sinir stresten saçlarının dökülmesine hazırsan güzel Bi oyun bu oyuna başladığın vakit gördüğün herkes düşman gece rahat uykuları unut artık Çinli zerg klanlar ve db ile kapında kamp kuran Orhan evlatlarını saymıyorum bile ama yinede güzel oyun aktif 4bin saatim var

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,321
Üyeler
184,143
Son üye
naximus
Geri