Rütbe Sistemimiz Hakkında

Bize gelişi bu kardeş valla kurtarmıyor x) bir şey yapamayız gibi cevap olmuş :) Bu arada sıcak fırsatlara gereksiz konu açan arkadaşlar için de bir işlem yapılıyor mu merak ettim? Yani bazı fırsatlar deli bir indirim oluyor. Bazısı 1 hafta içinde hiç şu fiyata düşmemişti diye paylaşım yapıyor. Zaten sırf tek yere bakıp paylaşanları söylemiyorum bile.

Sıcak fırsatların dışında bir de, alev fırsatlar gibi (kaçırılmayacak fırsatlar veya) başlık olsa oraya da belirli kişiler konu açabilse nasıl olur acaba? Mesaj sayısı çok olan, reaksiyonu çok olan kişiler veya rütbesine göre kişiler o konuda sadece başlık açabilseler?

Çünkü uygun fiyat da, devasa indirim de aynı ana kısımda (Sıcak fırsatlar) paylaşılınca bazen gözden bu durumlar kaçabiliyor. Sadece bir düşünce benimkisi tabi :)

Mesela Samsung 970 Evo Plus'ın 1249 tl ye düşmesi sıcak değil, Hiper fırsat (kaçırılmayacak fırsat). Ama uzun süre sonra 1800tl den örneğin 1600tl'ye düşse sıcak fırsat denebilir.

Amazondaki gibi düşünebiliriz orada da varya günün fırsatı, %50 indirim, %40 indirin, %30 gibi.

Son düzenleme:
Forumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.

Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri

80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
80+ Platinum = 10000 Mesaj
80+ Titanium = 20000 Mesaj

Önemli NOT1: Rütbeler anında gelmez, her saati 20 geçe otomatik olarak yenilenmektedir.
Önemli NOT 2: Rütbe yükseltmek için spam yorum yapan yorum sahipleri forumumuzdan sınırsız olacak şekilde uzaklaştırılır.
rütbeler ne işe yarıyor

yarında silveri görücez xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,074
Üyeler
184,102
Son üye
akazade
Geri