RX 5600XT Coil Whine Sorunu

theerenyz

80+
Reaksiyon skoru
49
Herkese merhaba,

Arkadaşlar 6 ay önce ekran kartımda Coil Whine çıktı. Kafama bu sorunu o kadar takıyorum ki, her akşam çözümü bulunmuş mu diye internette araştırıyorum. Ekran kartım ROG STRIX RX 5600XT. Almanya'da yaşıyorum ve dilim tam gelişmediği için garantiyle tam olarak iletişime geçemiyorum. Zaten ailem garantiye göndermeme izin vermez. Neden bu lanet sorun 2020'de hala var anlamış değilim. Kaliteli olsun diye 5600XT'nin kendime göre en iyi sürümünü aldım. Yine de beni buldu. Nasıl hala çözemediler anlamıyorum bu sorunu. Ben bu tür şeyleri çok takıyorum. Bana ne önerirsiniz?

Bütçe ne kadar

sadece ses çıkarıyor başka sorunu yok rx590 larda da var genel olarak amd de olabiliyo

garantiye gönderebilirsin. asus olumlu yanıt vercektir.

sadece ses çıkarıyor başka sorunu yok rx590 larda da var genel olarak amd de olabiliyo
Maalesef öyle. Nvidiaya geçmeyi düşünüyorum. Şu 3000 serisi çıksın. Amd den bıktım artık driver sorunları vs. CPU yapabildiğin GPU yapabileceğin anlamına gelmez.

Maalesef öyle. Nvidiaya geçmeyi düşünüyorum. Şu 3000 serisi çıksın. Amd den bıktım artık driver sorunları vs. CPU yapabildiğin GPU yapabileceğin anlamına gelmez.
Ben de şu ana kadar sorun yaşamadım umarım da yaşamam. Bu arada nvidia da coil whine yaşamam sanma

garantiye gönderebilirsin. asus olumlu yanıt vercektir.
Direkt değişim talep ettim. İlla test edeceğiz falan diyorlar. Bekleyemiyorum maalesef.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de şu ana kadar sorun yaşamadım umarım da yaşamam. Bu arada nvidia da coil whine yaşamam sanma
Ama çıkmama ihtimali de var yani.

Sende CW mi var dostum?

Direkt değişim talep ettim. İlla test edeceğiz falan diyorlar. Bekleyemiyorum maalesef.

Her kartta olabilir amd ye özel değil.

Sende CW mi var dostum?
Yok allaha şükür .D

Sende CW mi var dostum?
asus olumlu yanıt vercektir merak etmeyin.

Geri