rx 5700xt gaming x vs rtx

Yani Nvidia daha kullanışlı bir ekran kartı diye tercih etmek istemiştim optimizasyon ve driver gibi problemleri yok o yüzden ama kafam karıştı
Kullanışlı ama aynı fiyata daha fazla performans alırsınız 5700XT ile. RTX sizin için önemliyse 2060S tercih edebilirsiniz.

Driver sorunları tarih oldu (5700 XT için)

Kullanışlı ama aynı fiyata daha fazla performans alırsınız 5700XT ile. RTX sizin için önemliyse 2060S tercih edebilirsiniz.
Yani hiç kullanmadım ama kullanmak isterim çoğu kişi rx5700xt öneriyor kararsız kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Driver sorunları tarih oldu (5700 XT için)
Ne yapacağımı bilemedim sen ne önerirsin

Yani hiç kullanmadım ama kullanmak isterim çoğu kişi rx5700xt öneriyor kararsız kaldım

Ne yapacağımı bilemedim sen ne önerirsin
Tercih sizin tabii ki. RTX alacağım derseniz alabilirsiniz.

Tercih sizin tabii ki. RTX alacağım derseniz alabilirsiniz.
Bu fiyata benzer rtxli bi sistem oluştursam fiyat 10k'ya kadar yaklaşır diye düşünüyorum hazır sistem alacağım ama tek tek toplasam da rtx daha fazla maliyeti tutacak bilemedim. rtx kullanmak isterim ama msi'n bu kartı çok övülüyor sen ne dersin

Bu fiyata benzer rtxli bi sistem oluştursam fiyat 10k'ya kadar yaklaşır diye düşünüyorum hazır sistem alacağım ama tek tek toplasam da rtx daha fazla maliyeti tutacak bilemedim. rtx kullanmak isterim ama MSI'n bu kartı çok övülüyor sen ne dersin
Hangisi?

Yani Nvidia daha kullanışlı bir ekran kartı diye tercih etmek istemiştim optimizasyon ve driver gibi problemleri yok o yüzden ama kafam karıştı

Driver optimizasyon soğutma vb gibi problemle karşılaşıyor musun
hayır soğutması 65 in üzerine çıktmıyor

Geri