Hocam Oc kısmında 1400 mhz için voltajı 1080mV'a çıkardım demişsiniz.Son 5 noktayı 1080mV a mı sabitliyoruz yoksa Uv de ki gibi 1080 den başlayıp +6 ekleyerek mi gidiyoruz.Benim çekirdek hızı 1340 mhz ve ben bunu 1400 mhz yapmak istiyorum.Ben biraz daha etki ediceğini düşünüyorum çünkü FPS in sabit olması bellek kullanımıda azalır.
Hocam Oc kısmında 1400 mhz için voltajı 1080mV'a çıkardım demişsiniz.Son 5 noktayı 1080mV a mı sabitliyoruz yoksa Uv de ki gibi 1080 den başlayıp +6 ekleyerek mi gidiyoruz.Benim çekirdek hızı 1340 mhz ve ben bunu 1400 mhz yapmak istiyorum.
Rehberi detaylı okudum demek istediğinizi anlıyorum.Herkesin voltajı farklı olacak sonuçta.Demek istediğim son 5 noktada ki voltaj artarak mı gidecek yoksa hepsi aynı değer mi kalacak ?Rehberi detaylı okuyun BENİM DEĞERLERİMİN AYNISINI GİRMEYİN diyorum her kart aynı slikona sahip değil siz deneme yanılma yapıp stabil bir ayar bulucaksınız.
Rehberi detaylı okudum demek istediğinizi anlıyorum.Herkesin voltajı farklı olacak sonuçta.Demek istediğim son 5 noktada ki voltaj artarak mı gidecek yoksa hepsi aynı değer mi kalacak ?
Teşekkür ederim.5 nokta aynı değer olucak.
Belleklere OC yap sadece, Bellekleri OC ettiğinde mantıken artması gerekiyor.
He o nerden yapılıyo.Bu çekirdek hızı ben bellek hızını diyorum hani 2000MHz civarında olan RX 580 nin 4 veya 8GB lık bellek hızı .