Neler Yeni

RX 6700 XT WATTMAN...

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Sabri Efecan Odabaş
Evet arkadaşlar ben bu hatadan bıktım usandım ekran kartını çekiçle parçalamayı düşünüyorum tamamen sistem değiştim bundan önce rx 570 vardı onda da alıyordum full + full sistem değiştim gene alıyorum gene alıyorum ne yapacağım ?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,392
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Whql sürüm kurarak dene. Kartın frekansını 100mhz aşağı çek. Xmp'yi kapatarak dene. Ramleri çıkarıp geri tak. Bunlarda ise yaramazsa iade edebilirsen et edemezsen sat gitsin. Uğraşmaya değmez.
1 sene daha idare edeyim satıcam bu sistemi whql sürüm kurulu ramler 2133 mhzde geçenlerde sistemi tamamıyla söküp temizledim gene aynı gene aynı

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
yav allah allah bir ben almıyorum herhalde aylardır bilmiyorum ama üretici firma vb soğutma bloğu silikon bu wattman hatasını etkiliyor mu çünkü ya saphhire'de gördüm hep yada xfx'de powercoller red devil, rog, gaming x bir tane yazan görmedim wattman.
evet etkiliyor

Faoflame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet
Evet arkadaşlar ben bu hatadan bıktım usandım ekran kartını çekiçle parçalamayı düşünüyorum tamamen sistem değiştim bundan önce rx 570 vardı onda da alıyordum full + full sistem değiştim gene alıyorum gene alıyorum ne yapacağım ?
Klasik amd hocam bende yaşıyorum... Şimdi yeni sistem aldım eskisini kardeşime vereceğim🤣

Top Bottom