Çözüldü✓ RX 6800 XT Furmark Testi Sonucu Nasıl?

hocam teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam birde ekran kartının taktığımız pci kısmının kilit kısmı kırıktı anakartta alt tarafa taktım bu seferde yakın oldu yere bununda etkisi olur mu acaba ? yani önce beyazla işaretlediğim yerdeydi şuan altta ve kırmızı ile işaretlediğim yer mesh kısmı ayıran demire çok yakın duruyor belki 1 yada 2 parmak boşluk var
Altta sağlam mandal çıkar, üstte tak hocam. O mandal çıkıyor haberin olsun

Hayır hocam Termal ped değil benim dediğim. Benim sana önerdiğim termal macun. Ped gibi duruyor ama ısınınca macun kıvamına geliyor, soğuyunca tekrar katı kıvama geliyor.

Termal ped senin dediğin VRAM’lere, VRM’lerde kullanılır.
evet onu anladım hocam pad sipariş verdim ayrı onları söylediğim şekilde kullansam sorun olur mu onu merak ettim

Altta sağlam mandal çıkar, üstte tak hocam. O mandal çıkıyor haberin olsun
Nasıl yapabilirim bunu tarif edebilir misiniz? Birde tamamen bozupta anakartı iyice çöp etmek istemem 😅

evet onu anladım hocam pad sipariş verdim ayrı onları söylediğim şekilde kullansam sorun olur mu onu merak ettim

Nasıl yapabilirim bunu tarif edebilir misiniz? Birde tamamen bozupta anakartı iyice çöp etmek istemem 😅

Dediğim yerlere kullanacaksan sorun olmaz. Ama işlemci çipinin üzerinde o pedleri kullanamazsın.

Dediğim yerlere kullanacaksan sorun olmaz. Ama işlemci çipinin üzerinde o pedleri kullanamazsın.
evet hocam sadece ekran kartı vramlari için 1.5mm sipariş ettim elimde de 1mm olan var zaten. 2.5mm için bi kat 1.5 bi katta 1mm padden yapsam sorun çıkmaz değil mi sıcaklık iletim olayından dolayı

PTM7950 ile yapsan daha iyi olur.
hocam an itibariyle 2 saatlik uğraş sonucu bütün padlari değiştirdim ve macun yerine de ptm 7950 uygulaması yaptım. gerçekten kağıttan bile ince uygulaması aşırı zor. iyi ki büyük almışım çoğunu harcadım. fakat uğraşıma değdi. anakart ve işlemciyi değiştirdim aynı işlemci (5 5600) ve msi mag b550 gaming plus anakart aldım ve eski anakart ve işlemciyi çöpe gönderdim. sonrasında ekran kartının bakımını yaptım ve furmark testi sonuçları bu şekilde

Screenshot_1.webp

hocam an itibariyle 2 saatlik uğraş sonucu bütün padlari değiştirdim ve macun yerine de ptm 7950 uygulaması yaptım. gerçekten kağıttan bile ince uygulaması aşırı zor. iyi ki büyük almışım çoğunu harcadım. fakat uğraşıma değdi. anakart ve işlemciyi değiştirdim aynı işlemci (5 5600) ve msi mag b550 gaming plus anakart aldım ve eski anakart ve işlemciyi çöpe gönderdim. sonrasında ekran kartının bakımını yaptım ve furmark testi sonuçları bu şekilde

Alıntıyı görüntüle
Kartın güç tüketimi düşük kalmış voltaj mı kıstın

Alıntıyı görüntüle

Arkadaşın dediği gibi güç tüketimi düşük yine. Stok haline alıp dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,495
Üyeler
183,845
Son üye
nemesis060
Geri