- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teknoloji olarak pek geride kalmassın. Ray tracing özelliği nasıl dersen 2. RTX kartımdayım, RT yi bir kaç oyunda kullandım ve CP 2077 yani RT nin en güzel gözüktüğü bir oyunda bile o kadar lazım değil.
Ray tracing çok lazım bir teknoloji değil benim görüşüm, zaten bu yüzden DLSS teknolojisine abandı Nvidia çünkü daha çok ilgi gördü. Malum fazla FPS daha mühim kullanıcılar için.
AMD de gereken cevabı vermeye başladı ve devam edicektir, FSR 3.1 güzel deniyor
AMD ona göre bir güncelleme yapar sanırım eski kartlara da yapabiliyor diye biliyorum dlss güzel mevzu evet bu yüzden nvdia ya dönmeye gerek var mı zaten bu fiyatta maks 4070 ti yada ikinci el 3090 falan alırım sanırımTeknoloji olarak pek geride kalmassın. Ray tracing özelliği nasıl dersen 2. RTX kartımdayım, RT yi bir kaç oyunda kullandım ve CP 2077 yani RT nin en güzel gözüktüğü bir oyunda bile o kadar lazım değil.
Ray tracing çok lazım bir teknoloji değil benim görüşüm, zaten bu yüzden DLSS teknolojisine abandı Nvidia çünkü daha çok ilgi gördü. Malum fazla FPS daha mühim kullanıcılar için.
AMD de gereken cevabı vermeye başladı ve devam edicektir, FSR 3.1 güzel deniyor.