RX 7900XT Ekran kartı

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
818
Selam beyler. Sapphire RX 7900 XT Nitro ekran kartım var ve gerçekten çok memnunum. 20 GB VRAM kapasitesi ve saf kas gücüyle hâlâ çok güçlü bir kart. Özellikle 2K ve 4K çözünürlükte gayet başarılı performans veriyor. Uzun yıllar daha sorunsuz kullanabileceğimi düşünüyorum. Sizce bu kart daha ne kadar götürür?

Vay be Saniyede
460 Giga piksel
804 Giga Texture
hesaplama gücünde.

Sorunsuz çalışırsa ben o kartla 6 yılı deviririm oyunlara yeni teknolojiler gelince zaten güç kaybettiği hissedilir az buz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha 5070 alamıyoruz bu kart saniyede 200 gigapiksel hesaplıyor. Yani hiç endişelenme :D

Vay be Saniyede
460 Giga piksel
804 Giga Texture
hesaplama gücünde.

Sorunsuz çalışırsa ben o kartla 6 yılı deviririm oyunlara yeni teknolojiler gelince zaten güç kaybettiği hissedilir az buz

Daha 5070 alamıyoruz bu kart saniyede 200 gigapiksel hesaplıyor. Yani hiç endişelenme :D
Öyle hor’da kullanmıyorum hocam sistemimi, demek ki uzun süre götürür diyorsun yani. :)

Öyle hor’da kullanmıyorum hocam sistemimi, demek ki uzun süre götürür diyorsun yani. :)
Rx 7800 XT aklımı çeliyor ya. Napsam bilemiyorum.
Hiç amd kart kullanmadım google da 7800 xt sorunları yazınca tonlarca komu çıkıyor yok kalsın diyom sonra

Rx 7800 XT aklımı çeliyor ya. Napsam bilemiyorum.
Hiç amd kart kullanmadım google da 7800 xt sorunları yazınca tonlarca komu çıkıyor yok kalsın diyom sonra
7800 XT’ye yazılım sorunu var diyerek kötülemek, teknoloji okuryazarlığından uzak bir yaklaşım. AMD, Adrenalin yazılımıyla son yıllarda istikrarı yakaladı ve birçok kullanıcının memnun kaldığı gelişmiş özellikler sunuyor. NVIDIA’nın bile hâlâ klasik control panel kullandığını unutmayalım. Sorun yaşayan olabilir ama bunu genellemek, koskoca ürünü karalamaktan başka bir şey değil. Günümüzde 7800 XT, hem performansıyla hem yazılımıyla gönül rahatlığıyla alınabilecek bir kart.

Makul fiyata bulursam alırım da sıfır olarak bizim burda rtx 5070 ile aynı fiyata satılıyor. 5070 2 tık performanslı oluncada Amd almak istemiyor adam.

Fiyatlandırma durumu hala kötü. N11 den indirimli alsam bile kargo, Gümrük cart curt fiyat olarak rtx 5070 oluyor. Sanırım beklemem lazım

Selam beyler. Sapphire RX 7900 XT Nitro ekran kartım var ve gerçekten çok memnunum. 20 GB VRAM kapasitesi ve saf kas gücüyle hâlâ çok güçlü bir kart. Özellikle 2K ve 4K çözünürlükte gayet başarılı performans veriyor. Uzun yıllar daha sorunsuz kullanabileceğimi düşünüyorum. Sizce bu kart daha ne kadar götürür?
bence 2 seri daha götürür hatta 3 e de çıkabilir

En az 3 sene değil 5-6 diyorum ben hocam :D
RTX 3000 ve RX 6000 serileri bile kullanılırken 2025 yılında performanslılar.
RX 570 kullananlar bile 2025 yılında memnunlar.
ya hocam hd5500 series gibi bir kartla çocukluğumu geçirdim :D o yüzden baya götürür zaten 9070xt %10 falan daha güçlü bu karttan sanırsam

ya hocam hd5500 series gibi bir kartla çocukluğumu geçirdim :D o yüzden baya götürür zaten 9070xt %10 falan daha güçlü bu karttan sanırsam
Ben ilk sistemimi aldığımda R3 1200 işlemci vardı hocam ekran kartım rx 570 vardı hey gidi günler valla nereden nereye geldik :)

2018 yılında aldığım rx 580 kartı 2028 de değiştirmeye karar verdim 🙃🙃
Hahahahaha doyasıya doyasıya oynayın hocam tadını çıkarın yetiyorsa değiştirmeye gerek yok para hemen bulunmuyor. :D

Ben ilk sistemimi aldığımda R3 1200 işlemci vardı hocam ekran kartım rx 570 vardı hey gidi günler valla nereden nereye geldik :)

Hahahahaha doyasıya doyasıya oynayın hocam tadını çıkarın yetiyorsa değiştirmeye gerek yok para hemen bulunmuyor. :D
İşlemci i5 3470 idi onu değiştirdim 7 ay önce gittim ryzen 5 5600 aldım

o zamanların tadı bir başkaydı kaçak gta 4 oynadığım zamanlar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,534
Üyeler
175,062
Son üye
Keabuss
Geri