EmirEffect
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Selamlar, dün hepsiburada’ dan 16.999₺’ ye Sapphire pulse rx 9060 xt 16gb sipariş ettim. Henüz kargoya verilmedi ve kafamda ciddi tereddütler var. Rtx 5060 ti 16gb için bütçemin çıkma ihtimali asla yok. Amd ekran kartı seçmemin tek nedeni vram konusunda sorun yaşamamaktı. Çünkü güncel kartlar olarak bu ikisini elediğimizde geriye kalan tek seçenek 5060 8gb. 16gb olarak elimdeki tek seçenek olan Saphhire 9060xt modelini satın aldım. Ancak bazı negatif yorumları okudukça kaygılandım ve sayın Recep Baltaş’ın 9070xt deneyim videosunu izledikten sonra kaygılarım iyice tavan yaptı. Ek olarak videoda uzun süredir Sapphire markasını önermediğini de belirtmiş. Özete gelecek olursak ben ekran kartını sadece birkaç ay idare etmesi için alıyorum yaz sonuna kadar 5070’e geçme planım zaten var. Bu birkaç aylık süreci amd ekran kartı alarak riske atmalı mıyım yoksa nvidia tarafında kalıp sorun yaşama ihtimalimi en aza mı indirmeliyim ? Ek detay olarak oynayacağım oyunlar 1080p çözünürlükte olmak üzere ; Battlefield 6, Rust, Fivem ve birkaç AAA kalitesinde oyun. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.