Rx570 driver kurulmuyor

James Gg

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,814
Kart siyah ekranda kalıyordu şimdi apu işlemciye takip driver kurduğumda driver kurarken onarım yazıyor daha önce kurmuştuk bi rx570 driveri çözümü nedir 22.03.01 mı neyi indirdiyoruz şimdi ama Kart görev yöneticisinde gözükmüyor aygıt yöneticisinde ise uyarı işareti var üstünde

@MuratTheFounderOfGariban @RevDeisDou @hakan32
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Emmree bi el at usta

Aynı rigden çıkma 3 kart sattım sorunsuz bunu verdim siyah ekran aldılar sonra onlara test ettiğimo verdim sorunsuz kullanıyorlar sadece bunda var

Kart siyah ekranda kalıyordu şimdi apu işlemciye takip driver kurduğumda driver kurarken onarım yazıyor daha önce kurmuştuk bi rx570 driveri çözümü nedir 22.03.01 mı neyi indirdiyoruz şimdi ama Kart görev yöneticisinde gözükmüyor aygıt yöneticisinde ise uyarı işareti var üstünde

@MuratTheFounderOfGariban @RevDeisDou @hakan32

@Emmree bi el at usta

Aynı rigden çıkma 3 kart sattım sorunsuz bunu verdim siyah ekran aldılar sonra onlara test ettiğimo verdim sorunsuz kullanıyorlar sadece bunda var
Şuan ekran kartı takılımı hocam?

16688824059261476099156093668714.jpg

Eski sürücüleri kaldırdın mı?
Ddu ile silmedim direk sildik öyle mi yapalım

Alıntıyı görüntüle

Ddu ile silmedim direk sildik öyle mi yapalım
DDU ile uğraşma AMD'nin kendi uygulaması ile sil.
1) https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-570 22.5.1 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 22.5.1 sürümünü kurun. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)

DDU ile uğraşma AMD'nin kendi uygulaması ile sil.
1) https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-570 22.5.1 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 22.5.1 sürümünü kurun. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
Valla güvenli modda sildim şimdi güvenli modu kapatıcam

Hangi sürümü kurayım

Valla güvenli modda sildim şimdi güvenli modu kapatıcam

Hangi sürümü kurayım
22.5.1 Recommended (WHQL) sürümü.

22.5.1 Recommended (WHQL) sürümü.
Bu güvenli mod yazısı kaldı niye yeniden başlatınca gidiyormu kapattım modu

interneti kapatırsam nasıl yukliycez kurmadan mı kapatayım orayı anlamadım bu arada bu pcde ben internet açıkken kurdum ethernet algılamıyor bunla alakalı muhtemelen

Bu güvenli mod yazısı kaldı niye yeniden başlatınca gidiyormu kapattım modu

interneti kapatırsam nasıl yukliycez kurmadan mı kapatayım orayı anlamadım bu arada bu pcde ben internet açıkken kurdum ethernet algılamıyor bunla alakalı muhtemelen
Yeniden başlatınca güvenli moddan çıkar.
Sürücüyü bu işlemi yapmadan önce indirecektin. Sıkıntı değil interneti bağladıktan sonra Windows Update senden önce kuracak sen sürücüyü indirene kadar. Sürücüyü indir kur bu 22.5.1 sürümünü.

İniyor şuan

16688838413811336524657695752969.jpg

Devam edeyim mi interneti kestim

Yeniden başlatınca güvenli moddan çıkar.
Sürücüyü bu işlemi yapmadan önce indirecektin. Sıkıntı değil interneti bağladıktan sonra Windows Update senden önce kuracak sen sürücüyü indirene kadar. Sürücüyü indir kur bu 22.5.1 sürümünü.
Windows yavaş herhalde kuramadı baksana

Son düzenleme:
Çalıştır de hocam.
Aga kusura bakma her şeyi detaylı soruyorum böyle PC benim değil bugüne sıkıştırmam lazım mecbur yoksa

Kartta sorun olup olmadığı belli değil

Geri