Rx6700 10 GB vs rtxler

fsr , dlss'in olduğu bütün oyunlarda var tek farkı dlss kadar iyi değil (fsr3 değil fsr4 şu an çok iyi durumda dlss4 ile görüntü kalitesi olarak eşitler nerdeyse) sadece dlss teknlojisine bel bağlayarak kart alma yoksa desteklemeyen oyunlarda üzülürsün.
eminmisin dostum

fsr 4 ilede videolar var yine aynısı video bulayım atayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece çok optimize oyunlarda fsr4 adam gibi çalışabiliyor Battlefield gibi kral oyunlar bunlar her oyunda fsr4 desteklemiyor

Arkadaşlar bir sistem beğendim içinde gpu olarak rx6700 var XT olan değil düz versiyonu, hakkında iyi şeyler duydum ama dlss olmadığı için dezavantaj olduğunu dusunuyorum dlssli hangi rtxe denktir ona göre almayı düşünecem ryzen 5500lü sistem 13k sizce?
3070 ti veya 6700xt alıcaktım 6800xt aldım onun yerine 4070 sistemli arkadaşımla oyun oynarken fsr ile 2k çözünürlükte fpslerimiz aynı sayılır 16 gb vram avantaj her açıda 3070ti 8 gb olacaktı

fsr 4 ilede videolar var yine aynısı video bulayım atayım

sadece çok optimize oyunlarda fsr4 adam gibi çalışabiliyor Battlefield gibi kral oyunlar bunlar her oyunda fsr4 desteklemiyor
fsr 3.1 olan bütün oyunlarda fsr4 açılıyor şu an , açık kaynaklı oldu fsr olan istediğin oyunda yine kullanabiliyorsun ufak indirmeler ile.

3070 ti veya 6700xt alıcaktım 6800xt aldım onun yerine 4070 sistemli arkadaşımla oyun oynarken fsr ile 2k çözünürlükte fpslerimiz aynı sayılır 16 gb vram avantaj her açıda 3070ti 8 gb olacaktı
Eğer dlssin olduğu her oyunda fsr kullanabileceksem ben rx6700 alırım çünkü fsr yine de yeterli iş görecektir

Eğer dlssin olduğu her oyunda fsr kullanabileceksem ben rx6700 alırım çünkü fsr yine de yeterli iş görecektir
dying light the beastte rx6600 xt rx 6800 xt 4070 ve 3070ti ile 4 kişi oynadık 2k çözünürlükte ben ve 4070 diğeri ikisi 1080p de bileşenler olarak yakın sayılır hepsi ama en kararlı performansı ben aldım içlerinde hocam fsr ile

dying light the beastte rx6600 xt rx 6800 xt 4070 ve 3070ti ile 4 kişi oynadık 2k çözünürlükte ben ve 4070 diğeri ikisi 1080p de bileşenler olarak yakın sayılır hepsi ama en kararlı performansı ben aldım içlerinde hocam fsr ile
16 GB vram avantajı kesinlikle çok iyi kartınız bayağı uzun ömürlü olacaktır ama merak ettiğim birsey var gerçekten dlssin olduğu bütün oyunlarda fsrda bulunuyor mu? Eğer öyleyse büyük ihtimalle 6700 alacağım

fsr3 ten memnun olmazsan fsr4 açık kaynaklı oldu kolay bir şekilde istediğin oyunda açabiliyorsun fsr4'ü herhangi bir rx serisi ekran kartı ile.

fsr 3.1 olan bütün oyunlarda fsr4 açılıyor şu an , açık kaynaklı oldu fsr olan istediğin oyunda yine kullanabiliyorsun ufak indirmeler ile.
O kadar az video var ki internette hiçbiri dıştan çekim yapılmadığı için fsr 4 ün oyuna ghosting eklediğini anlamak zor post bulmaya çalıştım daha fazlada var yeni postlara bakıyorum gördüklerim hala çoğu oynadığım oyunda fsr4 yok haberiniz olsun

dlss e nazaran hala daha az fps veriyor sadece jagged edgeleri düzetlmişler gerisi tırt destekli olması lazım oyunun ilk eklemek için veya dlss gibi updatelemek için

O kadar az video var ki internette hiçbiri dıştan çekim yapılmadığı için fsr 4 ün oyuna ghosting eklediğini anlamak zor post bulmaya çalıştım daha fazlada var yeni postlara bakıyorum gördüklerim hala çoğu oynadığım oyunda fsr4 yok haberiniz olsun
Diyorum ya fsr3.1 olan bütün oyunlarda fsr4 var , fsr3 olan oyunlarda ise basitçe yapabiliyorsun , 1-2 oyunda düzgün çalışmıyor olabilir ama bu genele baktığımızda kötü olduğunu göstermez ki yani şöyle düşün fsr3 o kadar kötüydü ki :D fsr4 şu an ilaç gibi.

16 GB vram avantajı kesinlikle çok iyi kartınız bayağı uzun ömürlü olacaktır ama merak ettiğim birsey var gerçekten dlssin olduğu bütün oyunlarda fsrda bulunuyor mu? Eğer öyleyse büyük ihtimalle 6700 alacağım
girdiklerimin hepsinde vardı ama denemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,144
Üyeler
183,390
Son üye
dnjsjdsjj
Geri