- En İyi Cevap
- 11
Dahası
R5 3600
Rx 5600xt
Bende reisin aklındaki bu sistem.d
Rx 5600xt
Bende reisin aklındaki bu sistem.d
r5 3600 rtx 2060 lı sistem mi var bi hayalimizKardeşlerim selamlar yeni bir fiyat performans oyun bilgisayarı toplamayı planlıyorum ama siz de bileceksiniz ki piyasa resmen berbat stoklar fiyatlar pert, bugün biraz hesaplama ile Ryzen 5 3500 işlemci ile çok güzel fiyat performans oyun bilgisayarı çıkartabileceğimi farkettim. Daha iyi alternatifler varken R5 3500 gibi 6 core 6 thread işlemcileri önermiyorum ve kullanmıyorum ama stoklar ve fiyatlar öyle bir hale geldi ki iyi alternatif kalmadı. Bu işlemcinin de çok güçlü olduğunu zaten yaptığım testlerden biliyorsunuz özellikle oyun performansı tarafında, peki size ne diyorsunuz? siz okeylerseniz yaparım.
Kral 2060 li yaparsan sistemi harika olurKardeşlerim selamlar yeni bir fiyat performans oyun bilgisayarı toplamayı planlıyorum ama siz de bileceksiniz ki piyasa resmen berbat stoklar fiyatlar pert, bugün biraz hesaplama ile Ryzen 5 3500 işlemci ile çok güzel fiyat performans oyun bilgisayarı çıkartabileceğimi farkettim. Daha iyi alternatifler varken R5 3500 gibi 6 core 6 thread işlemcileri önermiyorum ve kullanmıyorum ama stoklar ve fiyatlar öyle bir hale geldi ki iyi alternatif kalmadı. Bu işlemcinin de çok güçlü olduğunu zaten yaptığım testlerden biliyorsunuz özellikle oyun performansı tarafında, peki size ne diyorsunuz? siz okeylerseniz yaparım.
da2den daha iyi olup da2den daha ucuz olmasındaKardeşlerim selamlar yeni bir fiyat performans oyun bilgisayarı toplamayı planlıyorum ama siz de bileceksiniz ki piyasa resmen berbat stoklar fiyatlar pert, bugün biraz hesaplama ile Ryzen 5 3500 işlemci ile çok güzel fiyat performans oyun bilgisayarı çıkartabileceğimi farkettim. Daha iyi alternatifler varken R5 3500 gibi 6 core 6 thread işlemcileri önermiyorum ve kullanmıyorum ama stoklar ve fiyatlar öyle bir hale geldi ki iyi alternatif kalmadı. Bu işlemcinin de çok güçlü olduğunu zaten yaptığım testlerden biliyorsunuz özellikle oyun performansı tarafında, peki size ne diyorsunuz? siz okeylerseniz yaparım.