Neler Yeni

Ryzen 5 3500 İle Fiyat Performans Oyun Bilgisayarı İster Misiniz?

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Kardeşlerim selamlar yeni bir fiyat performans oyun bilgisayarı toplamayı planlıyorum ama siz de bileceksiniz ki piyasa resmen berbat stoklar fiyatlar pert, bugün biraz hesaplama ile Ryzen 5 3500 işlemci ile çok güzel fiyat performans oyun bilgisayarı çıkartabileceğimi farkettim. Daha iyi alternatifler varken R5 3500 gibi 6 core 6 thread işlemcileri önermiyorum ve kullanmıyorum ama stoklar ve fiyatlar öyle bir hale geldi ki iyi alternatif kalmadı. Bu işlemcinin de çok güçlü olduğunu zaten yaptığım testlerden biliyorsunuz özellikle oyun performansı tarafında, peki size ne diyorsunuz? siz okeylerseniz yaparım.
Hocam monitör dahil olsa varya süper olur ya

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reis bir kerede intel işlemci, nvidia ekran kartlı bir şey yap biz intelciler için :)
çok eski bir oyun oynuyorum ryzen9 en iyi amd ekran kartıda kullansam oynadığım oyun tınlamıyor illade intel istiyor :D

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,611
İsim
Mertcan Uysal
Kardeşlerim selamlar yeni bir fiyat performans oyun bilgisayarı toplamayı planlıyorum ama siz de bileceksiniz ki piyasa resmen berbat stoklar fiyatlar pert, bugün biraz hesaplama ile Ryzen 5 3500 işlemci ile çok güzel fiyat performans oyun bilgisayarı çıkartabileceğimi farkettim. Daha iyi alternatifler varken R5 3500 gibi 6 core 6 thread işlemcileri önermiyorum ve kullanmıyorum ama stoklar ve fiyatlar öyle bir hale geldi ki iyi alternatif kalmadı. Bu işlemcinin de çok güçlü olduğunu zaten yaptığım testlerden biliyorsunuz özellikle oyun performansı tarafında, peki size ne diyorsunuz? siz okeylerseniz yaparım.
bence R3 3300X

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yapıştır kanka bakalım.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Olabilir ama bence 3100 ve 3300 ü düşünmek lazım.

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Abdullah Abim 3500 Olabilir. Çok İnce Düşünmüşsün Fakat, Özelleştirmeye "RYZEN 5 3600" Eklenirse Mükemmel olur.
Ekran kartı ise Amd Serisi Tercihimdir. FP Anlamında Mükemmel bir kart RX 5500 XT Veya Rx 5600 Xt Gibi özelleştirmeler olsun. DA2 Geldiğinde, Abdullah abi çok üzgünüm alamadım demiştim kardeşim sen üzülme ben yenisini çıkarırım demiştin. Gerçekten de TÜRKİYE' DE Donanım Anlamında Beğendiğim Nacizane Bir İnsansın. IYİKİ BU PLATFORMU SEÇTİN GÜZEL İNSAN..
Saygılar @AbdullahHacıGül

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kerem Işık
Bol özelleştirme seçenekli olursa, fiyat uygunsa ilk gün alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,054
Son üye
muhammed.33
Top Bottom