Ryzen 5 5600X 95 derece

Hocam core temperature indir. Oyundayekne ghz voltaj Watt ve sıcaklık değerlerine bak. (Komple foti at)

Hocam core temperature indir. Oyundayekne ghz voltaj Watt ve sıcaklık değerlerine bak. (Komple foti at)
oKJXuzWb8nQ6cHvI.png

Bu az önceki aldığım görüntü oyunu kapattıktan sonra çekmiştim resmen sıcak buhar üflüyordu kasa yanıyoruz dedim kapattım oyunu direk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görev yöneticisi, varsa Ryzen master programından
V4PpXNvF7LQpRqCQ.png

Son düzenleme:
Açılırken overheat uyarısı veriyor mu?

Arkadaşlar fanı komple söküp stok termal macununu cooler masterin en kaliteli termal macunu ile değiştirdim komple. Çekirdek hızını ise 4.0GHz'ye sabitledim ve ekran kartı dışındaki fanları tam RPM'ye aldım şu anda %50 kullanım civarında 70 dereceyi görüyorum 10-15 derece düştü. Sizce iyi mi değer?

Arkadaşlar fanı komple söküp stok termal macununu cooler masterin en kaliteli termal macunu ile değiştirdim komple. Çekirdek hızını ise 4.0GHz'ye sabitledim ve ekran kartı dışındaki fanları tam RPM'ye aldım şu anda %50 kullanım civarında 70 dereceyi görüyorum 10-15 derece düştü. Sizce iyi mi değer?
Valla çokta iyi değil bence %50 kullanım için.Ama zararı olmaz.

Bu güzel işlemciye bir sıvı soğutma alınmaz mıydı? Alınırdı...

Bu güzel işlemciye bir sıvı soğutma alınmaz mıydı? Alınırdı...
olay soğutma değil bir sorun var burada adamlar stok soğutucu ile rdr2 de ful ayarlarda 60 derecede oynuyorlar işlemcide bir sorun var

Stok fanı yetmiyor ozaman yada oturtturmadın UV yap dicem işlemci nekadar alır bilemiyorum
Yok öyle bir şey. Lütfen sallamayalım, Wraith Prism vs. yetecektir diye tahmin ediyorum, ayrıca bence fan oturmadı ya da termal macunu beceremedi.

V düşürdün mü? UV yapalım. Sen birazcık bilgili gibi gözüküyorsun kolay anlatırım sana. İstersen şimdi yapabiliriz.

olay soğutma değil bir sorun var burada adamlar stok soğutucu ile rdr2 de ful ayarlarda 60 derecede oynuyorlar işlemcide bir sorun var
Evet son zen mimarisinin mükemmel olduğuna inanmanızı tavsiye ederim.

Tamamen sıfır kendim topladım arkadaşlar Ryzen 5 5600X - 2070 Super var.
Kutudan çıkan stok fanını takdım, stok termal macunu sürülüydü ek bir işlem uygulamadım direk tatım.
İşlemci yaklaşık 4.3GHz civarında geziyor az önce oyuna girdim %30 kullanımda 95 derecelere ulaştı, sizce neyden kaynaklı?
1.1V 4.3GHz denemenizi öneririm, stok halde 1.45V verebiliyor kendine manyak şey.

Yok öyle bir şey. Lütfen sallamayalım, Wraith Prism vs. yetecektir diye tahmin ediyorum, ayrıca bence fan oturmadı ya da termal macunu beceremedi.
Wraith stealth çıkıyor wraith prism çıksa böyle bir şey olmazdı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,654
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri