Ayrıca bir sivi soğutma zaten mevcut 3060 ekran kartini darbogazsiz rahatça kullanmak içinRyzen 5in içinden gelen stock fan zaten yetersiz kalıyor. Ayrıca bu işlemciye giriş seviyesi bir anakart almak mantıksız olur. Ama yine de b450 sh2 v2
850 - 1000 tlKonuyu açıp toz olmuş. Bütçe nedir?
En fazla 1000 tlbütçe
Raporların yanlış bilgilendirme.Asla b550 almayın. Am4 soketi öldü artık. İyi bir b450 işinizi görecektir.
MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Neden hocam? am4 bir daha gelmeyecek. Neden ölü sokete fazla para versin?Raporların yanlış bilgilendirme.
Ölü soket mi? O adam B450 bir anakart aldığı zaman isterse 5950X bile takabilir (önermiyoruz ama yapılabiliyor) üstelik Intel gibi de değil, 5 nesil desteği var. Kısaca iyi bir B550 anakart alması onun için çok daha yi olacaktır, çünkü çalıştırmak istediği işlemci 5600X.Neden hocam? am4 bir daha gelmeyecek. Neden ölü sokete fazla para versin?
Bunu ilk defa sizden duydum B450 tomahawk maxla kullanan 5 kisi felan rahat görmüşümdür sıkıntılari yoktur. Herkesin başına sizinki gibi olay gelmez. Mesela herkes pylon öneriyordu ben de sıkıntı yarattı ses bakımından.sakın b450 alma ben neler çektim çalıştırana kadar bi bilsen zaten düzgünde çalışmıyor hep bi sorun, b550 bak. ben amazon.tr den 1100 TL ye b550a-pro modelini sipariş ettim şuan 1150 TL civarı atx olarak düşünebilirsin
Arkadaş sisteme yükseltme yapıp yapmayacağını söylememiş. 2022'den sonra yükseltme yapacak ise arkadaşın elindeki b550'ye yeni çıkan amd işlemcileri takamayacak.Ölü soket mi? O adam B450 bir anakart aldığı zaman isterse 5950X bile takabilir (önermiyoruz ama yapılabiliyor) üstelik Intel gibi de değil, 5 nesil desteği var. Kısaca iyi bir B550 anakart alması onun için çok daha yi olacaktır, çünkü çalıştırmak istediği işlemci 5600X.
Eee napsın o zaman teknoloji ilerliyor diye işlemci mi almasın? Ona bakılırsa Intel 2 nesil de bir soket değişiyor gene de alınıyor.Arkadaş sisteme yükseltme yapıp yapmayacağını söylememiş. 2022'den sonra yükseltme yapacak ise arkadaşın elindeki b550'ye yeni çıkan amd işlemcileri takamayacak.
Bence iyi bir b450 alıp yoluna bakmalı. Tabi yakın zamanda ''zen 3'' mimarisinden yükseltme yapacaksa o başka.
Tamam hocam ben de diyorum ki, yükseltmeyi ne zaman yapacak ona göre anakart alsın. Eğer 2022'den sonra yapacak ise anakarta fazla para vermeye gerek yok b450, yakın zamanda yapacak ise b550.Eee napsın o zaman teknoloji ilerliyor diye işlemci mi almasın? Ona bakılırsa Intel 2 nesil de bir soket değişiyor gene de alınıyor.
Bu günlerde değiştireceğim ve uzun bir süre geçmeden bir daha değiştirmeyi planlamıyorum o yüzden şuan bana bir ryzen 5 5600x uyumlu anakart lazım uygun fiyatlı.Tamam hocam ben de diyorum ki, yükseltmeyi ne zaman yapacak ona göre anakart alsın. Eğer 2022'den sonra yapacak ise anakarta fazla para vermeye gerek yok b450, yakın zamanda yapacak ise b550.
b450 alırsa kalan paraya biraz daha ekler sıvı soğutma alır.
Hocam zaten beta bios var duzgun çalışmıyor cpu debug surekli yaniyor cogu kisi bu sorunlarla ugrasiyor stabillik yokBunu ilk defa sizden duydum B450 tomahawk maxla kullanan 5 kisi felan rahat görmüşümdür sıkıntılari yoktur. Herkesin başına sizinki gibi olay gelmez. Mesela herkes pylon öneriyordu ben de sıkıntı yarattı ses bakımından.
zaten sıvı soğutmam mevcutTamam hocam ben de diyorum ki, yükseltmeyi ne zaman yapacak ona göre anakart alsın. Eğer 2022'den sonra yapacak ise anakarta fazla para vermeye gerek yok b450, yakın zamanda yapacak ise b550.
b450 alırsa kalan paraya biraz daha ekler sıvı soğutma alır.