Test yaparken oda sıcaklığı 30 derece falandı sanırımhava sıcaklıkları 40 derece olduğu için normal denebilir ama normal koşullarda max 65 derecelerde oluyor bende.
Masanın altında duvara biraz yakınboşta 49 derece fazla. kasan duvara veya köşeye bir yere sıkışık mı?
Teşekkür ederimnormal hocam hava 40 derecenin üzerinde zaten. Kışın da bi bakın derim.
Boşta 40 civarı normal bu havalardanormal hocam hava 40 derecenin üzerinde zaten. Kışın da bi bakın derim.
hava sıcakta olsa spirit 120 kullanıyorsun o yüzden çok fazla, kasanın hava akışı baya kötü demek ki, dikkat etmekte fayda var.Test yaparken oda sıcaklığı 30 derece falandı sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Masanın altında duvara biraz yakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim
Ne alaka kardeşim havayı ölçse zaten hissedilen 45?boşta 49 derece fazla. kasan duvara veya köşeye bir yere sıkışık mı?
Teşekkür ederim hocam o zaman sorun çıkartmayacaksa ekstra bir şey yapmıyorumNe alaka kardeşim havayı ölçse zaten hissedilen 45?
Gayet güzel değerler bu havada