Neler Yeni

Ryzen Sistem Önerisi Bütçe 2200-3400

deltaxc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
kerem
Itopyayı şahsen kullandığım için çok kötü bir deneyim olmadığını söyleyebilirim fakat hepsiburada'da indirim bekleyip almak daha makul gibi geliyor. Teşekkür ederim yorumlarınız için, düşüncelerime yakın cevaplar aldım.
Bende öyle umut ediyordum ama olmadı 27 martta sipariş verdim 3 nisan da kargoya verilecek deniyor o da meçhul bekliyoruz eğer bir gecikme daha yaşanırsa tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum

SonDerece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Furkan Doğan Eyeşmek
Instagram
sonderece
Steam
sonderece
Twitter
sonderecegg
Facebook
sondereceyt
şöyle günümüz oyunları çok yer kapliyor ssd ye Windows kurarsin daha sonra boyutuna göre en fazla 1 2 oyun sığar 512gb ile cod warzone pubg csgo vs yukleyebilirsin yer bakımından daha iyi olur ama hdd varmış 250gb ssd alıp windows ona kurup sürekli oynadığın bir oyunu hızlı açılması için ssd ne kurabilirsin diğer oyunlarını hdd yüklersin karar senin hayırlı olsun şimdiden
Teşekkür ederim hocam, iyi forumlar.

SonDerece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Furkan Doğan Eyeşmek
Instagram
sonderece
Steam
sonderece
Twitter
sonderecegg
Facebook
sondereceyt
Bende öyle umut ediyordum ama olmadı 27 martta sipariş verdim 3 nisan da kargoya verilecek deniyor o da meçhul bekliyoruz eğer bir gecikme daha yaşanırsa tüketici hakem heyetine giymeyi düşünüyorum
Böylesine sıkıntılı bir durumda kargoların yavaşlaması çok normal bir durum bence. Black Friday indirimlerinde kulaklık almıştım hepsiburada'dan 40 günde geldi. Şuan daha beteri bile yaşanıyor olabilir. Biraz sabır göstermeniz faydalı olur bence.

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
bu aralar kargolarda beklenmeyen gecikmeler olabilir sipariş verirken göz önünde bulundurun

SonDerece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Furkan Doğan Eyeşmek
Instagram
sonderece
Steam
sonderece
Twitter
sonderecegg
Facebook
sondereceyt
şöyle günümüz oyunları çok yer kapliyor ssd ye Windows kurarsin daha sonra boyutuna göre en fazla 1 2 oyun sığar 512gb ile cod warzone pubg csgo vs yukleyebilirsin yer bakımından daha iyi olur ama hdd varmış 250gb ssd alıp windows ona kurup sürekli oynadığın bir oyunu hızlı açılması için ssd ne kurabilirsin diğer oyunlarını hdd yüklersin karar senin hayırlı olsun şimdiden
Peki, ADATA'nın XPG serisindeki bu SSD ve bu RAM alınabilir mi güvenilirler mi?

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
ram lerde kolay kolay sorun çıkmaz ssd de f/p varmı bakmam lazım diğer sitelere

SonDerece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Furkan Doğan Eyeşmek
Instagram
sonderece
Steam
sonderece
Twitter
sonderecegg
Facebook
sondereceyt

rami bununla değiştire bilirsin
Mesela benim paylaştığımla bu RAM arasındaki fark ne oluyor, ikisi de 3000MHz ikisi de CL16, performans farkını nasıl algılıyorsunuz yani?
Benim paylaştığımın sadece görüntüsü çok hoşuma gittiği için almak istedim. Ama performans farkı olacaksa başka RAM almak daha mantıklı tabii ki de.

deltaxc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
kerem
Böylesine sıkıntılı bir durumda kargoların yavaşlaması çok normal bir durum bence. Black Friday indirimlerinde kulaklık almıştım hepsiburada'dan 40 günde geldi. Şuan daha beteri bile yaşanıyor olabilir. Biraz sabır göstermeniz faydalı olur bence.
haklısınız fakat vatandan aldıklarım 3. gün gelince insan biraz geriliyor ve tamamen itopyaya bağlı bir şekilde bekliyorum sistem kurulumu için

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
fiyat performans açısından tekrar ram attım 150tl fark var yinede sen bilirsin

SonDerece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Furkan Doğan Eyeşmek
Instagram
sonderece
Steam
sonderece
Twitter
sonderecegg
Facebook
sondereceyt
haklısınız fakat vatandan aldıklarım 3. gün gelince insan biraz geriliyor ve tamamen itopyaya bağlı bir şekilde bekliyorum sistem kurulumu için
Itopya dükkanı kapattı. Onların da sanırım işleri farklı işlemeye başladı o yüzden olabilir gecikmeler.

SonDerece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Furkan Doğan Eyeşmek
Instagram
sonderece
Steam
sonderece
Twitter
sonderecegg
Facebook
sondereceyt
fiyat performans açısından tekrar ram attım 150tl fark var yinede sen bilirsin
Çok teşekkür ederim dostum emeğine sağlık, satın alma günüm geldiğinde hepsini dikkate alıp yapacağım tabi satın alımı o yüzden sordum o soruları. İyi forumlar.

Top Bottom