Bütçe 8k hocam iPhone x, xr falan2. el iphone ? hangi model. ve fiyatı ne kadar.
Bütçe 8k hocam iPhone x, xr falan2. el iphone ? hangi model. ve fiyatı ne kadar.
gece fotoğraf tarafında 11 ile S20 Fe karşılaştırınca bazı noktalarda S20 Fe bazı noktalarda 11 daha iyi ama genel olarak S20 Fe daha iyi. XS ile karşılaştırmaya gerek yok. video anlamında 11 ile xs düşük ışıkta S20 Fe den iyi.Usta ikinci el iphone 11 almayı düşünüyorum ve androidtede bu var ikinci el xs te alabilirim gece modunda sence s20fe bunlardan iyi midir? benim için kamera önemli birde ios beğeniyorum xs te gece modu yok diye biliyorum 11 de var s20fe hiç bilmiyorum varsa da gece hangisi iyidir şuan 7k cepte iphone 11 9k xs 8k
Sen yerimde olsan hangisini alırsıngece fotoğraf tarafında 11 ile S20 Fe karşılaştırınca bazı noktalarda S20 Fe bazı noktalarda 11 daha iyi ama genel olarak S20 Fe daha iyi. XS ile karşılaştırmaya gerek yok. video anlamında 11 ile xs düşük ışıkta S20 Fe den iyi.
ben XR dan geçtim mutluyum. android mi ios mu tarafını seç ona göre seçim yap. 2 cihazda üzmez.Bütçe 8k hocam iPhone x, xr falan
hangi cihazdan geçeceksiniz ?Sen yerimde olsan hangisini alırsın
A7 2015 çağ atlayacamben XR dan geçtim mutluyum. android mi ios mu tarafını seç ona göre seçim yap. 2 cihazda üzmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi cihazdan geçeceksiniz ?
Güncelleme stabilizasyon sosyal medya performansı video çekimi bunlara baktığımda iPhone daha mantıklı geliyorben XR dan geçtim mutluyum. android mi ios mu tarafını seç ona göre seçim yap. 2 cihazda üzmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi cihazdan geçeceksiniz ?
ios denemek istiyorsanız 11 alın xs değil. bu 2 cihaz arasından seçim yapmak cidden zor. Samsung dan devam derim.A7 2015 çağ atlayacam
yurtdışından getirme ihtimalim var kutulu 5000 tlfiyatları ne kadar ? genel olarak S21 Fe daha iyi.