S21 fe 2.nesil alınır mı??

YA.X0

80+
Reaksiyon skoru
6
15-17.000 civarı bi bütçem var çok fazla oyun oynamam ara sıra oynarım genellikle gündelik olarak kullanıcam ara sıra oyun oynadığımda ve gündelik kullanımda üzermi?

Aktif kullanıyorum. Üzmez, alınır.

Aktif kullanıyorum. Üzmez, alınır.
alınmayabilir a36 belki daha iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

araştırmak lazım

bence a36 alın s21 feden daha uzun soluklu olur güncelleme desteği uzun olduğu için

Güncellik için A56 daha iyi olur

Az önce baktım, zam gelmiş gene

a56 en iyisi ama bütçeni biraz aşıyor bütçeni artırabiliyorsan a56 çok çok daha iyi

Ve yazmayı unutmuşum büyük telefon sevmiyorum s21 fe de bi tık çok büyük olmadığı için ilgimi çekti
O telefonun tek kötü yanı pili zayıf yoğun kullanımda günü çıkarmıyor onun dışında S24 FE gibi cihazlardan bile daha güzel tasarımı var bence. Kamerası falan zaten iyi işlemci de o fiyatın en iyisi.

O telefonun tek kötü yanı pili zayıf yoğun kullanımda günü çıkarmıyor onun dışında S24 FE gibi cihazlardan bile daha güzel tasarımı var bence. Kamerası falan zaten iyi işlemci de o fiyatın en iyisi.
tek kötü yanı artık güncelleme almayacak olması (şu devirde en önemli şeylerden birisi

Greenline, kötü pil ömrü, ısınma(arka kapağı ayrılan bile var sıcaktan) bu fiyata bence alınmayacak bir telefon

Honor 400 alınabilir

Son düzenleme:
Geri