SweetK
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Nasillllben redmi note 8 ile android 13 xD
Nasillllben redmi note 8 ile android 13 xD
Memnun musun hocampixel experience kurdum.
custom rom pixel experience kurdum.Nasillll
yazdım üstte.Memnun musun hocam
Note 8 ilk çıktığı yıllarda iyidi de artık güçsüz kalıyor maalesefama çok da iyi değil biraz değişti ama uygulamadan falan atıyor bazen.
Dosyayı indirdikten sonraki aşamlar nasıl oluyor hocamcustom rom pixel experience kurdum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yazdım üstte.
bootloader kilidi flan açman lazımDosyayı indirdikten sonraki aşamlar nasıl oluyor hocam
aynen. aldığım zaman mi a3 ile aynı özelliler ve aynı fiyattaydı ekran ve kamera için redmi note 8 aldım keşke mi a3 alsaydım saf android olduğu için ve ekrana gömülü parmak izi okuyucu vardı.Note 8 ilk çıktığı yıllarda iyidi de artık güçsüz kalıyor maalesef
hocam baya uzun bir süreç istersen özelden bir arkadaşa yazdığım yazıyı atayım.Dosyayı indirdikten sonraki aşamlar nasıl oluyor hocam
Yok hocam ya sağolun üşendimaynen. aldığım zaman mi a3 ile aynı özelliler ve aynı fiyattaydı ekran ve kamera için redmi note 8 aldım keşke mi a3 alsaydım saf android olduğu için ve ekrana gömülü parmak izi okuyucu vardı.
hocam baya uzun bir süreç istersen özelden bir arkadaşa yazdığım yazıyı atayım.
Sürüm düşürün isterseniz hocam MIUI 11 e akıcı olraynen. aldığım zaman mi a3 ile aynı özelliler ve aynı fiyattaydı ekran ve kamera için redmi note 8 aldım keşke mi a3 alsaydım saf android olduğu için ve ekrana gömülü parmak izi okuyucu vardı.
hocam baya uzun bir süreç istersen özelden bir arkadaşa yazdığım yazıyı atayım.
Ben note 3 Neo ya yaptım bozuldu sjkwdkwdj sonra bıraktım eski modellerde yapmayıYok hocam ya sağolun üşendim![]()
Xiaomi Apple flan sır gibi saklıyor ya zatn broSamsung İnternet tarayıcı bilgilerimizi yurtdışına paylaşım yapıyor
reklamcılık için çoğu firma bilgilerimizi paylaşıyor zaten.Samsung İnternet tarayıcı bilgilerimizi yurtdışına paylaşım yapıyor