- Bütçe
- 47000
S24+'ı şu an almaya çok yakınım ama yine de bir sorayım dedim, şu an fiyatı 43 bin civarı alınır mı? Veya almamalı mıyım başka önerdiğiniz telefon var mı almamam gerekiyorsa neden, beni bu kararsızlık ızdırabından çekip kurtarın.
Knk 24+ la 25 fe arasında vermeye deger fark yok o kadar para bence hala pahalıS24+'ı şu an almaya çok yakınım ama yine de bir sorayım dedim, şu an fiyatı 43 bin civarı alınır mı? Veya almamalı mıyım başka önerdiğiniz telefon var mı almamam gerekiyorsa neden, beni bu kararsızlık ızdırabından çekip kurtarın.
Bütçenizi artırabiliyorsanız S25+ tavsiye ederim.S24+'ı şu an almaya çok yakınım ama yine de bir sorayım dedim, şu an fiyatı 43 bin civarı alınır mı? Veya almamalı mıyım başka önerdiğiniz telefon var mı almamam gerekiyorsa neden, beni bu kararsızlık ızdırabından çekip kurtarın.
Çok az üstüne S25 Edge ve çok daha ucuza S25 FE varken bence bu fiyatlara mantıklı değil. 37K bandına düşerse düşünülür.S24+'ı şu an almaya çok yakınım ama yine de bir sorayım dedim, şu an fiyatı 43 bin civarı alınır mı? Veya almamalı mıyım başka önerdiğiniz telefon var mı almamam gerekiyorsa neden, beni bu kararsızlık ızdırabından çekip kurtarın.
S25+ ile s24+ arasında sadece işlemci farkı var. Yani üstüne 10 verip işlemci alıyorum sadece .Bütçenizi artırabiliyorsanız S25+ tavsiye ederim.
![]()
Samsung Galaxy S25+ (256 GB)
Samsung Galaxy S25+ SM-S936B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
fe serisine düşmek istemiyorum adı üstünde fe yani kısılmış, edge yi bedava versen kullanp kullanmamak konusunda arada kalırım,düz s24 s25 lerde çok küçük geliyo bana e ultralar desen fiyatlar 60 70 e çıkıyo e samsungdan başka marka da almak istemiyorum. Dediğin gibi 40 ın altına düşse daha gönül rahatlığıyla alırım ama pek düşecek gibide durmuyo sanki.Çok az üstüne S25 Edge ve çok daha ucuza S25 FE varken bence bu fiyatlara mantıklı değil. 37K bandına düşerse düşününülür.
FE birkaç konuda geride ama arada asla 12K edecek bir fark yok diye düşünüyorum. Edgenin de sadece pili biraz kötü sayılır pil önemliyse alınmaz onun dışında S25+ dan mantıklı cihaz bence her anlamda.S25+ ile s24+ arasında sadece işlemci farkı var. Yani üstüne 10 verip işlemci alıyorum sadece .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fe serisine düşmek istemiyorum adı üstünde fe yani kısılmış, edge yi bedava versen kullanp kullanmamak konusunda arada kalırım,düz s24 s25 lerde çok küçük geliyo bana e ultralar desen fiyatlar 60 70 e çıkıyo e samsungdan başka marka da almak istemiyorum. Dediğin gibi 40 ın altına düşse daha gönül rahatlığıyla alırım ama pek düşecek gibide durmuyo sanki.
xiaomi 15t pro 12/512 44.999tl bakabilirsiniz.S24+'ı şu an almaya çok yakınım ama yine de bir sorayım dedim, şu an fiyatı 43 bin civarı alınır mı? Veya almamalı mıyım başka önerdiğiniz telefon var mı almamam gerekiyorsa neden, beni bu kararsızlık ızdırabından çekip kurtarın.
Xiaomi de güzel fakat hyperos oneui ile rakabet dahi edemez o yüzden Xiaomi almamxiaomi 15t pro 12/512 44.999tl bakabilirsiniz.
Telefonu store de incelemeni tavsiye ederim.Xiaomi de güzel fakat hyperos oneui ile rakabet dahi edemez o yüzden Xiaomi almam