Neler Yeni

Öneri S24 Ultra YD (Server Kayıt)

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Vedat Kahraman
Sanırım orada bir yanlış anlaşılma var, Geçen V3 server kapanmıştı ve 1 hafta içinde yazıyordu süre kısmında onun altında da dediğiniz açılmama durumu vardır yazıyordu yine. Bu açılmama durumu sanırım 1 hafta dediyse 1 hafta sonra açılmaması gibi. Yoksa V4 açılıyor aralıklarla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

whatsapp hatlarına yanlış anlaşılıyor şeklinde ilettim, düzelteceklerini söylediler.
Teşekkürler hocam, ben düşündüm de S25U almaya karar verdim. 512GB + kayıt (açıldığında) dolar bazında bana ne kadara patlar acaba? Ona göre bir bütçe planlaması yapıcam şimdiden.

zuuks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Serhat Güler
Teşekkürler hocam, ben düşündüm de S25U almaya karar verdim. 512GB + kayıt (açıldığında) dolar bazında bana ne kadara patlar acaba? Ona göre bir bütçe planlaması yapıcam şimdiden.

Hocam ben çoğu facebook telefon grubunda varım, 10 dan fazla bilindik yazılımcıya yazdım server kayıt için, 11-12 bin fiyat verenler oldu, samsung abi 9400 demişti en uygun aldığım fiyatta buydu, zaten ona da yaptırdım, s25 ultra bu fiyattan aşağı kalmaz bence. Piyasa araştırması önemli. Geçen durum paylaşmıştılar s25 için henüz gelişme yok diye, isterseniz sizde bir yazın, işlem yaptıracaksanız listeye falan ekliyorlar açıldığında mesaj atıyorlar.

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Vedat Kahraman
Hocam ben çoğu facebook telefon grubunda varım, 10 dan fazla bilindik yazılımcıya yazdım server kayıt için, 11-12 bin fiyat verenler oldu, samsung abi 9400 demişti en uygun aldığım fiyatta buydu, zaten ona da yaptırdım, s25 ultra bu fiyattan aşağı kalmaz bence. Piyasa araştırması önemli. Geçen durum paylaşmıştılar s25 için henüz gelişme yok diye, isterseniz sizde bir yazın, işlem yaptıracaksanız listeye falan ekliyorlar açıldığında mesaj atıyorlar.
Olabilir hocam, bu işin yeri facebook herhalde, 512 veya 1tb düşünüyorum + kayıt.

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kenan Fetheden
Server kayda uçuk paralar vermeyin maliyet ücreti falan değil o Türk kurnaz yazılımcıların kitleyebilidiğime kitleyim tarifesi

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Vedat Kahraman
Server kayda uçuk paralar vermeyin maliyet ücreti falan değil o Türk kurnaz yazılımcıların kitleyebilidiğime kitleyim tarifesi
Hocam kendimiz yapabiliyor muyuz key fln alıp, zor bir şey olduğunu düşünmüyorum.

zuuks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Serhat Güler
Olabilir hocam, bu işin yeri facebook herhalde, 512 veya 1tb düşünüyorum + kayıt.

Genelde oralar.

Dediğiniz gibi değil bu hizmet için samsung mühendislerine ödeme yapıyorlar bildiğim kadarıyla.

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Vedat Kahraman
Genelde oralar.

Dediğiniz gibi değil bu hizmet için samsung mühendislerine ödeme yapıyorlar bildiğim kadarıyla.
Hocam ödemeyi ben de yaparım sorun yok ki, aracılar kazanmasın yani bu hizmeti sağlayan kimse direk onunla iletişim kurarım.

zuuks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Serhat Güler
Hocam ödemeyi ben de yaparım sorun yok ki, aracılar kazanmasın yani bu hizmeti sağlayan kimse direk onunla iletişim kurarım.

Baz fiyatın üstüne ne kadar katıyorlar bilmiyorum, o aracılık parasını bir nevi tecrübeye veriyorsunuz. Mesela benim bilgisayarımda EDL kablosunun driveri sorun çıkardı 15-20 dakika kadar farklı yöntemler denedi en sonunda çözdü, cihazın yazılımı 9GB boyutundaydı wifi de kopmalar yaşadığımdan sürekli başarısız indirme hatasına düşüyordu, bir program indirdiler bilgisayarıma ve internet kesilse bile indirmeye kaldığı yerden devam ediyordu. Benim bu sorunları çözmem çok zor zaten anlamıyorum fazla. Sürekli bu işlemi yaptıkları için çıkabilecek sorunları ve çözümlerini biliyorlar, üstüne hiç kimseyle muhattap olmuyorsunuz uzaktan bilgisayarınıza bağlanıyorlar gerisini onlar hallediyor. Benim için 5000 lira baz fiyat olsun 5500tl veya hadi 6000tl olsun aracıyla olsa ben aracıyla yaptırırım, kafam rahat olur en azından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,356
Üyeler
169,710
Son üye
erkanha
Top Bottom