S26 ultra çıktı fiyat biraz daha düşer benceselamlar s25 ultra 512 75.000 tl şuan s26 ultra 512 110.000 niçin 35-40 tl daha fazla neden veriyim zaten ai güncellemerli 25 ultraya da gelecek s25 ultra alınır mı şuan
110k şuan düşse bile %15 düşse fiyatı yine ortalama 95'e falan geliyor aradaki 20k'ya değermi ki 75k'ya 25 ultra 512 varken zaten 26'ya tanıtılan yazılımsal bütün güncellemeler 25'e de gelecekmişS26 ultra çıktı fiyat biraz daha düşer bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kamera çok sıkıntı değilse ben s25+ alırdım
hepsiburada ve trendyol kendisi satıyo 78 küsüre 512 sini kesinlikle en mantıklı android amiral gemisi yapıştır düşünme bende kullanıyorumselamlar s25 ultra 512 75.000 tl şuan s26 ultra 512 110.000 niçin 35-40 tl daha fazla neden veriyim zaten ai güncellemerli 25 ultraya da gelecek s25 ultra alınır mı şuan
aynen son mesajımdaki linktekini çekicem gibi de o son yazdığıma bi bakar mısın sen nasıl satın aldın bir de bilgilendirirsenhepsiburada ve trendyol kendisi satıyo 78 küsüre 512 sini kesinlikle en mantıklı android amiral gemisi yapıştır düşünme bende kullanıyorum
bende hepsiburadadan aldım. daha önce yd s24 ultra ve s25 ultra kullandım sonra tr ye geçmem gerekti düz s25 aldım kasım indirimlerinde baya kelepirdi ama ultra hasreti çekince fiyatları da artınca aldığım fiyata satıp 80k ya 512 sini aldım 1 buçuk ay kadar önce. hepsiburada zaten internetten telefon alıyosan en güvenilir seçenek. kamera artık baydı s22 den beri aynı paket ama yine ultradır yani düz s25 de çok kalitesiz geliyodu 17 pro ve ultra modellerinden sonra ama s25 ultra da 16 pro serisi seviyesinde kalite sunuyo. arayüz falan olarak çok güzel. ki iphone gibi eskimeye meyilli de değil şarja takarken falan korkmuyosun aşırı sağlam kayalığa düşürdüm çizik yok ki kılıf ve cama sla kullanamamaynen son mesajımdaki linktekini çekicem gibi de o son yazdığıma bi bakar mısın sen nasıl satın aldın bir de bilgilendirirsen
iphone tarafında hiç yokum düşünmüyorum bile de şimdi 26 fiyatlarının burdan satması için 25 tarafının stoklarını bitirmeleri lazım o yüzden şuan herkes 25 tarafına yönelmişken 26 fiyatları yüzünden fiyatları iyice uçmadan veya stokları bitmeden 25 ultra çekicem gibieğer önceliğin kameraysa iPhone 17 diyeceğim karşı çıkan olabilir ancak ikisini de deneyimledm gördüm iPhonenun çekimleri daha güzeldi illa samsung istiyorsan da biraz beklemekte fayda var fiyatlar düşecektir
banka üzerinden taksitlendirme veya nakit alıcaksan da şurdan al şu gibi avantajı var dediğin bi platform ,taktik var mıbende hepsiburadadan aldım. daha önce yd s24 ultra ve s25 ultra kullandım sonra tr ye geçmem gerekti düz s25 aldım kasım indirimlerinde baya kelepirdi ama ultra hasreti çekince fiyatları da artınca aldığım fiyata satıp 80k ya 512 sini aldım 1 buçuk ay kadar önce. hepsiburada zaten internetten telefon alıyosan en güvenilir seçenek. kamera artık baydı s22 den beri aynı paket ama yine ultradır yani düz s25 de çok kalitesiz geliyodu 17 pro ve ultra modellerinden sonra ama s25 ultra da 16 pro serisi seviyesinde kalite sunuyo. arayüz falan olarak çok güzel. ki iphone gibi eskimeye meyilli de değil şarja takarken falan korkmuyosun aşırı sağlam kayalığa düşürdüm çizik yok ki kılıf ve cama sla kullanamam
şuan fiyatı da çok iyi düşünme yapıştır şimdiden hayırlı olsun
çok nadiren amazon taksitli telefons atıyo ama dediğim gibi nadiren oluyo ve modeller belli olmuyo en son honor 400 de gördüm bence onu bekleme. hepsiburadadan al derim her türlü belki yapabilirsen kartta dediğin gibi taksitlendirirsin 3 taksit yapılabiliyoiphone tarafında hiç yokum düşünmüyorum bile de şimdi 26 fiyatlarının burdan satması için 25 tarafının stoklarını bitirmeleri lazım o yüzden şuan herkes 25 tarafına yönelmişken 26 fiyatları yüzünden fiyatları iyice uçmadan veya stokları bitmeden 25 ultra çekicem gibi
banka üzerinden taksitlendirme veya nakit alıcaksan da şurdan al şu gibi avantajı var dediğin bi platform ,taktik var mı
çok nadiren amazon taksitli telefons atıyo ama dediğim gibi nadiren oluyo ve modeller belli olmuyo en son honor 400 de gördüm bence onu bekleme. hepsiburadadan al derim her türlü belki yapabilirsen kartta dediğin gibi taksitlendirirsin 3 taksit yapılabiliyo