Sadece TYT 6 ayda biter mi?

Murat G

80+
Reaksiyon skoru
48
Arkadaşlar tam bugün itibariyle TYT sınavına hazırlanmaya başladım. Tam 6 ay içerisinde TYT bitirebilir miyim? Hedefim uçak teknolojisi bölümü, 2 yıllık bir bölüm sadece TYT bitirmem gerekiyor. Sizce bu benim bitirip bitirememem ile alakalı mı yoksa zaman olarak mı yetiştiremem?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
tyt `yi bu kadar abartmayın. her ders konuları dinlerken yanında da bir test kitabı çözsen max 120 gününü alır sıfırsan. 2 ayda bol bol soru çözersin

Arkadaşlar tam bugün itibariyle TYT sınavına hazırlanmaya başladım. Tam 6 ay içerisinde TYT bitirebilir miyim? Hedefim uçak teknolojisi bölümü, 2 yıllık bir bölüm sadece TYT bitirmem gerekiyor. Sizce bu benim bitirip bitirememem ile alakalı mı yoksa zaman olarak mı yetiştiremem?
rahat

2 ayda bile biter de bu bölümü okusan ne okumasan ne hocam, niye bunu seçtin

6 ayda biter

6 ay sadece tyt çalışsam tr 1. olurum

sadece tyt yapabiliyorsan belki seçilebilir ama ekstra bir özelliği yok diğer 2 yıllıklardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki uçak teknikerliği onlara havalı geldiği için öyle demişlerdir
Havalı geldiğinden değil de önü açık, iş bulma konusunda çok fazla sıkıntı yaşanmayacak bir bölüm diye biliyorum. Çok fazla mekanik eleman bulunmuyormuş. Senin kötü bir bölüm demenin sebebi nedir? Senin bildiklerinde belki mantıklı olabilir açıklarsan sevinirim.

İş bulma açısından kesinlikle üzmez ama böyle meşakatli bir iş yapabilecekseniz seçin
Sadece iş bulma konusundan dolayı biraz da tercih etmek değil amacım, çocukluktan beri uçaklara fazla ilgim var. Onun dışında meslek olarak bana çok zevk alacağım, severek yapacağım bir iş gibi hissediyorum. Keşke pilot falan olabilsek ama o kadar yükseklere uçabilecek biri değilim gibi :)

Sadece iş bulma konusundan dolayı biraz da tercih etmek değil amacım, çocukluktan beri uçaklara fazla ilgim var. Onun dışında meslek olarak bana çok zevk alacağım, severek yapacağım bir iş gibi hissediyorum. Keşke pilot falan olabilsek ama o kadar yükseklere uçabilecek biri değilim gibi :)
pilotajlık ile alakası yok seçtiğiniz bölümün bende de askeri pilot olma hayali var dı kör çıktık :D

Pilotaj çok zor ama bunun uzaktan yakından alakası yok pilotlup
Pilotaj çok zor ama bunun uzaktan yakından alakası yok pilotlukla

Pilotaj çok zor ama bunun uzaktan yakından alakası yok pilotlukla
pilotajlıkla pilot olmakla zaten benim de alakam yok kazanabileceğimi bile düşünmüyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pilotajlık ile alakası yok seçtiğiniz bölümün bende de askeri pilot olma hayali var dı kör çıktık :D
valla bilmiyorum çok derin düşüncelerdeyim 2 yıllık uçak teknolojisi bölümü mantıklı mı, ne iş yaparım, bir sürü düşünceler var aklımda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,964
Üyeler
186,970
Son üye
Hurricane093
Geri