şimdi önüne ne gelirse ye diyen arkadaşlar olacak ama kendimde dikkat ediyorum o yuzden yapamıyorum o işi. hani shake tariflerini görüyorum ama hepsi şeker deposu. sağlıklı bir şekilde nasıl kilo alabilirim? 19 yaşındayım boy 1.78 kilo 65.
Sabah öğle akşam yiyorsan 4-5 öğüne çıkarabılırsın eger sadece 3 ögünlğk vaktın varsada yedıklerını arttır en mantıklısı böyle benceşimdi önüne ne gelirse ye diyen arkadaşlar olacak ama kendimde dikkat ediyorum o yuzden yapamıyorum o işi. hani shake tariflerini görüyorum ama hepsi şeker deposu. sağlıklı bir şekilde nasıl kilo alabilirim? 19 yaşındayım boy 1.78 kilo 65.
Hocam vakitlerimden dolayı nerdeyse 2 öğün yiyorum. günün çoğunda dışardayım o yuzden. 4 5 öğün ne yiyebilirim meselaSabah öğle akşam yiyorsan 4-5 öğüne çıkarabılırsın eger sadece 3 ögünlğk vaktın varsada yedıklerını arttır en mantıklısı böyle bence
şimdi önüne ne gelirse ye diyen arkadaşlar olacak ama kendimde dikkat ediyorum o yuzden yapamıyorum o işi. hani shake tariflerini görüyorum ama hepsi şeker deposu. sağlıklı bir şekilde nasıl kilo alabilirim? 19 yaşındayım boy 1.78 kilo 65.
Hocam 2 öğün çok az ya fazla yemen lazım Buda bir süreden sonra tiksindiriyor ara öğün yapabılırsın sabah pankrk tarıflerı felan oluyor yüksek kalprılı onlardan yaparsın akşamda tavukla pilavını ve ara öğün olarak 200 gram süzme yoğurt kuruyemısler akşam uyumadan önce Shake tarıfleri frlanHocam vakitlerimden dolayı nerdeyse 2 öğün yiyorum. günün çoğunda dışardayım o yuzden. 4 5 öğün ne yiyebilirim mesela
Hocam çok fazla şeker tüketmiyorum o shake tarifleride cok yogun oluyor genelde o yuzden tercih etmiyorum pek. Ama diğer dediklerinizi uygulamaya çalışacagım tesekkur ederim.Hocam 2 öğün çok az ya fazla yemen lazım Buda bir süreden sonra tiksindiriyor ara öğün yapabılırsın sabah pankrk tarıflerı felan oluyor yüksek kalprılı onlardan yaparsın akşamda tavukla pilavını ve ara öğün olarak 200 gram süzme yoğurt kuruyemısler akşam uyumadan önce Shake tarıfleri frlan