Sahibinden.com Param güvende güvenli mi?

nvidia tarafında ?
1250 ye ne var
şuanda amd kullanıyorum kafasına göre driver gidiyor fanlar duruyor bir daha amd alma hatası yapmam 20 fps daha az alıp nvidia kullanmayı tercih ederim. hem zaten oyun için almayacağım yapay zeka için lazım o da nvidia destekliyor.
keşke fark 20fps olsa :D şuanki kartınız nedir ? ben 7 aydır rx570 (6 ay ) ve 580 (1 ay ) kullanıyorum 1 tane hata almadım . 1050 ye 1250 vereceğime de 960 4gb alırım daha iyi . 2k 1050 ti a vereceğinize üstte attığım 1060 lardan alın .

1050 ti alınmaz ya o fiyata.

şuanda amd kullanıyorum kafasına göre driver gidiyor fanlar duruyor bir daha amd alma hatası yapmam 20 fps daha az alıp nvidia kullanmayı tercih ederim. hem zaten oyun için almayacağım yapay zeka için lazım o da nvidia destekliyor.
Yapay zeka işlerinin en ölüsüne bile RTX 3050 gibi bir kart gerekir büyük ihtimalle. Millet ağır işlere girince RTX 4090 dan bile verim alamıyor bu işlerde.

Yapay zeka işlerinin en ölüsüne bile RTX 3050 gibi bir kart gerekir büyük ihtimalle. Millet ağır işlere girince RTX 4090 dan bile verim alamıyor bu işlerde.
Geçen UE5 açtım gelmiş bana 64GB VRAM istiyom diyo :D

benim kullanacağım program öyle şekilli şukullu bir şey değil işlemi basit. 1080 çok rahat kullandırtıyor 1060 da kullandirtir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen UE5 açtım gelmiş bana 64GB VRAM istiyom diyo :D
ue5 basli basina zaten çok sistem isteyen bir uygulama benim dediğim yapay zeka ai cover.

benim kullanacağım program öyle şekilli şukullu bir şey değil işlemi basit. 1080 çok rahat kullandırtıyor 1060 da kullandirtir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ue5 basli basina zaten çok sistem isteyen bir uygulama benim dediğim yapay zeka ai cover.
Aİ Coverı ben işlemcim ile alıyorum hocam, 10dk falan sürüyor CPU ile aldığım için o ayrı :D

Fakat GTX970-980 alırsaniz daha iyi olur

Geri