Neler Yeni

Çözüldü✓ Sahibinden ekran kartı satacagım ama

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,996
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba sahibinden rx580 model bir kart satacagım ama get ile verilecek bunun olayı çok güvenli değil gibi. ve birde ürünü sattım diyelim adam bana mining için alıcam diyor kartı alıp zarar verdikten sonra ertesi gün kartta problem var derse ne diyecegim
Ben bu zamana kadar get ile çok ürün aldım ve sattım bir kere başıma böyle bir olay gelmedi.
Ama yine de sahibinden müşteri hizmetlerine sormuştum.
Alıcı hakkında yasal işlem başlatılıyormuş.
Zaten alan kişi adres telefon tc falan herşeyi yazıyor.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
Hocam satmadan önce kartın üzerinde ki barkodun resmini çekin derim sonra sağlamı alıp eski bozuk olanı vermesinler

Ekler

• IMG_20220218_152411.jpg
    4.1 MB · Hit: 29

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Ben her zaman elden test edip teslim alma ve etme yanlısıyım. Alacak da satacak da olsam böyle yapılmalı. Sen sağlam gönderirsin ulaşır bozuk geri alma ihtimalin var. Get genelde alıcıyı korumaya yöneliktir. Alırken öneririm ama satarken önermem maalesef böyle bir sistem. En doğrusu ya kişiye elden teslim et yada birbirinizin şehrinizdeki bir tanıdıkla halledin.

Paxics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berkan Barış
Yardımcı olan ve destek olan herkese çok teşekkür ederim dostlar ilgilendiğiniz için teşekkürler satım yaptım.

Farway

80+ Silver
Get sistemi sadece alıcı için yararlıdır,yerine aynı malın bozuğunu koyup yollayabilir,onu da geçtim patlıcanda koysa kime dert anlatabilirsin ki? Paraya da onay vermeyecek parasıda onda kalacak. En iyi yöntem parayı al öyle sat ya da elden vermektir.

Paxics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berkan Barış
Ha bu arada benim gibi arada kalan biri olursa dolapi öneriyorum komisyon ücreti biraz sulu olsada yüksek meblağ eden ürünler sahibindende daha çok kesiyor ve dolapta elektronik eşya satacaginiz zaman video almayı unutmayın biraz oyun videosu ve normal kullanım videosu gerekli olan bilgilerin fotoğraflarını çekin ve eğer kartta bir sorun var ise kesinlikle söyleyin elinize patlayabilir ve dolapta elektronik eşyalar alındıktan sonra iade gerçekleşmiyor ne de olsa elektronik diyip bu yüzden dolaba güvendim eğer bir şey yapmayı düşünürseniz dolap biraz daha güvenli geliyor bana göre herkese iyi günler dilerim umarım yardımcı olabilmişimdir ve yardımcı olan diğer herkese tekrardan teşekkürler 🧡🧡

Top Bottom