Çözüldü✓ Sahibinden getli alışverişte iade işlemleri

Zıncıraklı yılan

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
731
Merhabalar sahibindende get ile aldığım ürünü iade etmek istiyorum işlemler sırasıyla nasıl oluyor tarif edebilir misiniz?

eğer ödemeyi onaylamadıysanız para satıcıya gitmemiş oluyor sahibinden üzerinden iade talebi oluşturarak iade ediliyor olması lazım
Evet onaylamadım ama iade kısmında karşıma iki seçenek çıkıyor ürünü kargodan teslim almadan geri yolladım birde ürünü kargoya verdim diye çıkıyor ürünü kargoya verdim olan kısmını mı seçeceğim

Evet onaylamadım ama iade kısmında karşıma iki seçenek çıkıyor ürünü kargodan teslim almadan geri yolladım birde ürünü kargoya verdim diye çıkıyor ürünü kargoya verdim olan kısmını mı seçeceğim
galiba onu seçmen gerekiyor detay falan yazmıyor mu altında

galiba onu seçmen gerekiyor detay falan yazmıyor mu altında
Hayır yazmıyor maalesef şimdi yani ben ürünü ilk baş kargoya vercem sonra mı iade diğeceğim anlamadım ki neyse sahibinden çağrı merkezi şuanda çalışıyorsa onlara bir sorayım

Hayır yazmıyor maalesef şimdi yani ben ürünü ilk baş kargoya vercem sonra mı iade diğeceğim anlamadım ki neyse sahibinden çağrı merkezi şuanda çalışıyorsa onlara bir sorayım
şuan çalışmıyorlardır büyük ihtimalle saat 12 1 gibi arayın ordan yardım alın

Alakasız ama, ne aldın , ürün kötü yada bozuk felan mi çıktı noldu

Alakasız ama, ne aldın , ürün kötü yada bozuk felan mi çıktı noldu
Anakart ve işlemciyi beraber aldım hocam ürün çalışıyor fakat böyle https://forum.donanimarsivi.com/konu/boeyle-bir-hata-aliyorum-pc-acilmiyor.348734/#post-3482870 bir hata veriyor ve bu hatanı düzeltemedim bir türlü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şuan çalışmıyorlardır büyük ihtimalle saat 12 1 gibi arayın ordan yardım alın
Aradım hocam çalışıyormuş sahibinden iletişim kısmı kargoya verin iade diye dediler daha sonra gönderi kodunu sisteme girin dediler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,171
Üyeler
192,630
Son üye
imdisaster
Geri