Neler Yeni

🚨 "Sakın Borçlanmayın! 2024 Fena Vuracak!" 🔥

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
tl ile borçlanmak kadar iyi bi şey var mı şu an?

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
bu gibi abiler zamanında faizler düşük diye kredi kartının dibini sıyırın borcunuzu da erteleyin diye bas bas bağırıyordu. şimdi diyorlarki kredi kartınızın borcunun tamamını ödeyin asgari ödemeye bırakmayın. nakit avans çekmeyin faize girmeyin diyorlar kısacası izlemedim ama hepsinin ağzında aynı laf

BabaVoss7

80+ Silver
bu gibi abiler zamanında faizler düşük diye kredi kartının dibini sıyırın borcunuzu da erteleyin diye bas bas bağırıyordu. şimdi diyorlarki kredi kartınızın borcunun tamamını ödeyin asgari ödemeye bırakmayın. nakit avans çekmeyin faize girmeyin diyorlar kısacası izlemedim ama hepsinin ağzında aynı laf
Bi Astrolojistler bi bunlar işte aynı şeyin laciverti

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
kasım indirimlerini nakit aldım kafa rahat

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
C.S.
Ekonomistlerede güvenmiyorum ben. Ondan bundan atıyolar bence yok öyle bişey. Durduğum yerde vorçlanıyom zaten. Yok öyle oldu dolar artacak yok 40 olacak. Merkür metrosu bilmem ne olmuş altın zamlanacak. Bence dediklerinden daha kötü olur
En aşağı 3000 olur kdkxle
Astrologlar şimdiden başladı gelecek sene yaşanacaklara. Hepside kötü,berbat şeyler söylüyor dikkat çekmek için. Biri de iyi bir şey söylemedi yıllardır, yaşayıp gidiyoruz işte. Uzaydaki taşların milyarlarca insan bulunan dünyada nasıl hayatımızı etkilediğini aklım almıyor. Bana saçma geliyor. Hadi insanları anlarım, burçlar falan var. Devletlerin gelişmesini nasıl bilebilirler?
Filistendeki savaş nedeniyle dolar ufak artabilir.

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Alperen Çetin
Milyarlarca kilometre uzaklıktaki gezegenlerin dünyadaki altın fiyatlarını etkilediğini düşünen varsa satılık köprü var elimde kelepir

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,150
İsim
Kadir
Videoyu izlemedim ama ben kendi fikirlerimi ileteyim 3 yıldır borsa ve türev piyasalarda basit işlemler yapıyorum
-Kredi kartınızın minimumunu ödemeyin tamamını ödeyin faizleri acayip yükseldi (faiz arttığı için olması gereken oldu) borcunuz inanılmaz çok artar nakit avans içinde geçerli bu durum.
-Altın ve türev madenlerin yükselme ihtimali doğru çünkü savaş büyüyor savaşın durumuna göre bu değişebilir ancak yıllara göre baktığımızda altın her zaman (gerçekten her zaman) dövizden daha çok kazandırmıştır hatta 2000-2010 yılı arasında o kadar çok savaş çıktı ki 3-4 kat yaptı ons altın bazı madenler çok daha büyük yükseliş yaptı ancak bu değişken bir durum.
-Kur dengelenmesi ve faiz artışları nedeniyle ticarette durgunluk var 4-5 aydır nakitte olan veya nakite hızlı dönebilen (altın hisse emtia mevdut kur korumalı gibi) daha avantajlı oldu. Bu ayda faiz artışı olduğu için bence yılbaşına kadar dövizin çok artmayacağını düşünüyorum. Bu durum black friday döneminde ürün alacak arkadaşlar için çok büyük fırsat çünkü firmalar nakit akışlarında sorun yaşadıkları için kar oranlarından imtiyaz vermek zorundalar çünkü nakitte durmak şuan daha karlı büyük ihtimal ocakta gelecek zamlardan sonra tam tersi duruma geçeceğiz (asgari ücrete minimum %35 zam bekliyorum)

ESTAROSSA58

80+ Bronze
zam oranı değiştiğinden dolayı doğru demişler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,016
Üyeler
161,186
Son üye
Stonkeep
Top Bottom