Eren Güven
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,809
tl ile borçlanmak kadar iyi bi şey var mı şu an?
Bi Astrolojistler bi bunlar işte aynı şeyin lacivertibu gibi abiler zamanında faizler düşük diye kredi kartının dibini sıyırın borcunuzu da erteleyin diye bas bas bağırıyordu. şimdi diyorlarki kredi kartınızın borcunun tamamını ödeyin asgari ödemeye bırakmayın. nakit avans çekmeyin faize girmeyin diyorlar kısacası izlemedim ama hepsinin ağzında aynı laf
30 bin nakit avans çek bakalım ay sonu kaç lira faiz yansıyorTL ile borçlanmak kadar iyi bi şey var mı şu an?
ondan bahsetmiyorum.30 bin nakit avans çek bakalım ay sonu kaç lira faiz yansıyor
Taksit yapabiliyorsaniz herşeyi taksit yapın TL borcundan korkma kankaondan bahsetmiyorum.
videodaki adam ondan bahsediyorondan bahsetmiyorum.
Astrologlar şimdiden başladı gelecek sene yaşanacaklara. Hepside kötü,berbat şeyler söylüyor dikkat çekmek için. Biri de iyi bir şey söylemedi yıllardır, yaşayıp gidiyoruz işte. Uzaydaki taşların milyarlarca insan bulunan dünyada nasıl hayatımızı etkilediğini aklım almıyor. Bana saçma geliyor. Hadi insanları anlarım, burçlar falan var. Devletlerin gelişmesini nasıl bilebilirler?Ekonomistlerede güvenmiyorum ben. Ondan bundan atıyolar bence yok öyle bişey. Durduğum yerde vorçlanıyom zaten. Yok öyle oldu dolar artacak yok 40 olacak. Merkür metrosu bilmem ne olmuş altın zamlanacak. Bence dediklerinden daha kötü olur
En aşağı 3000 olur kdkxle
Sülük Osman 2(!)Milyarlarca kilometre uzaklıktaki gezegenlerin dünyadaki altın fiyatlarını etkilediğini düşünen varsa satılık köprü var elimde kelepir
zam oranı değiştiğinden dolayı doğru demişlerbu gibi abiler zamanında faizler düşük diye kredi kartının dibini sıyırın borcunuzu da erteleyin diye bas bas bağırıyordu. şimdi diyorlarki kredi kartınızın borcunun tamamını ödeyin asgari ödemeye bırakmayın. nakit avans çekmeyin faize girmeyin diyorlar kısacası izlemedim ama hepsinin ağzında aynı laf