Neler Yeni

🚨 "Sakın Borçlanmayın! 2024 Fena Vuracak!" 🔥

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,171
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Adamın kastettiği günü gelmiş borç veya döviz borcu. Onun haricinde günü gelmemiş borçları ödemeye gerek yok. Faiz islememesi için borcun hepsini günü geldiğinde ödemek lazım
Videoyu izlememiştim de içeriğini çok bilmiyordum. Beni aydınlattığın için teşekkürler, taksitle alışa devam o zaman

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Alıntıyı görüntüle
Bak senin için ekstre çektim geçen ay 30bini 2 hafta falan kullandım. 770 TL faiz koymuş peki geçen ay almış olduğum ürünün 770 kârını ne zaman alacağım? Ki bunu ödemesem birikip dağ gibi olacak
Yaklaşık 8 ay önce kredi kartı nakit avans ve hesap kartlarındaki avans hesapları kullanarak 5 adet newlight 125 pro aldık. Toplam ödememiz 185bin ana para, faizi ile 235bin TLydi. Motorları 8 ay kullanmamıza rağmen hepsini ortalama 12bin kmde 48bin binden toplam 240bine sattık. Ayrıca bu 8 ay içinde hepsini yeni açılan bir büfeye 6 aylığına kiraya verip net 96bin tl kadar para kazandık. Şimdi senin mantığa göre ben zarar mı ettim? Normalde faiz ödemek tabi ki de saçmalık bizde farkındayız. Ama bu kadar ekonomisi kötü olan ve kötüye giden bir ülkede borca girmeyip para biriktirmek saçmalıktır.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Yaklaşık 8 ay önce kredi kartı nakit avans ve hesap kartlarındaki avans hesapları kullanarak 5 adet newlight 125 pro aldık. Toplam ödememiz 185bin ana para, faizi ile 235bin TLydi. Motorları 8 ay kullanmamıza rağmen hepsini ortalama 12bin kmde 48bin binden toplam 240bine sattık. Ayrıca bu 8 ay içinde hepsini yeni açılan bir büfeye 6 aylığına kiraya verip net 96bin TL kadar para kazandık. Şimdi senin mantığa göre ben zarar mı ettim? Normalde faiz ödemek tabi ki de saçmalık bizde farkındayız. Ama bu kadar ekonomisi kötü olan ve kötüye giden bir ülkede borca girmeyip para biriktirmek saçmalıktır.
Sence 8 ay önce ki faiz oranıyla şuan ki faiz oranı bir mi ben 8 ay önce 100k nakit çekip 2k ödüyordum. Sen o zaman 1.10 veya 1.30 oran ile almıştın. Şuan alsan oran 4.42 yani 4 katı fazla ödeyeceksin peki asgari ücret 8 ayda 4 kat zamlandı mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 ay önce dolar neydi şimdi ne hey allahım bir de bilmiş bilmiş konuşuyor bende bir şey biliyor sandım

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Mertcan Uysal
Benim 24k kredi kartı borcum var bir yılı aşkındır ödeyemiyorum avukata düştüm daha 19 yaşındayım kredi kartı hesaplarım kapatıldı 7k'ya yakın kredi borcum var oturduğum şehirde iş yok ne gibi bir durumla karşılaşırım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Selim
Arkdaşlar brçoğumuzun bildiği gibi altın savaştan beslenir. 2024 için kısa süreli barış dönemi olur diye düşünüyorum. 2024ün 3. yarısından itibaren savaş tekrar şiddetlenip ortadoğudaki birçok arap devleti savaşa girecek gibi duruyor. Yani altın için asıl yükseliş 2024ün sonuna doğru başlayacak ve 2027ye kadar sürecek gibi görünüyor.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Benim 24k kredi kartı borcum var bir yılı aşkındır ödeyemiyorum avukata düştüm daha 19 yaşındayım kredi kartı hesaplarım kapatıldı 7k'ya yakın kredi borcum var oturduğum şehirde iş yok ne gibi bir durumla karşılaşırım?
sen bitmişsin zaten, niye o kadar borç yaptın ki aga benim de 40k-50k borcum var ama ödeyebilecek durumum var az çok

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Sence 8 ay önce ki faiz oranıyla şuan ki faiz oranı bir mi ben 8 ay önce 100k nakit çekip 2k ödüyordum. Sen o zaman 1.10 veya 1.30 oran ile almıştın. Şuan alsan oran 4.42 yani 4 katı fazla ödeyeceksin peki asgari ücret 8 ayda 4 kat zamlandı mı

8 ay önce dolar neydi şimdi ne hey allahım bir de bilmiş bilmiş konuşuyor bende bir şey biliyor sandım
Dostum 3.52ydi. Ne kadar cahilsiniz zaten mantık o faizin katlanarak artıp kazançlarında yükselip daha öncede alınan borçların kolay ödenip hatta üstüne bırakması :D Adam mantığı sanki olmaması gereken bir şeymiş gibi söyleyip birde bilmiş bilmiş diyor. Dostum insanları aşağılayacağına git biraz matematik öğren...

Mantık o zaten doların ve faizin artıp eski borçların komik sayılara düşmesi ödemesi kolay taksitlere evrilmesi :D Yani keşke hiç yorum yazmasaydın en azından bir şeyler biliyor ama susuyor derdik şimdi hiçbir şey bilmediğin ortaya çıktı :D

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Dostum 3.52ydi. Ne kadar cahilsiniz zaten mantık o faizin katlanarak artıp kazançlarında yükselip daha öncede alınan borçların kolay ödenip hatta üstüne bırakması :D Adam mantığı sanki olmaması gereken bir şeymiş gibi söyleyip birde bilmiş bilmiş diyor. Dostum insanları aşağılayacağına git biraz matematik öğren...

Mantık o zaten doların ve faizin artıp eski borçların komik sayılara düşmesi ödemesi kolay taksitlere evrilmesi :D Yani keşke hiç yorum yazmasaydın en azından bir şeyler biliyor ama susuyor derdik şimdi hiçbir şey bilmediğin ortaya çıktı :D
Vay be 8 ay önce arkadaş 3.52 oranla nakit avans çekmiş😂😂😂 gerisini okumama gerek yok aynen biz cahiliz kardeş

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Vay be 8 ay önce arkadaş 3.52 oranla nakit avans çekmiş😂😂😂 gerisini okumama gerek yok aynen biz cahiliz kardeş
Yazık :D Neyse siz para biriktirmeye devam edin bize daha çok limit kalır :D

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Yazık :D Neyse siz para biriktirmeye devam edin bize daha çok limit kalır :D
kanka 10 bin 20 bin lirayla zengin olmazsın gidip bankadan 100 bin para çekersin faizi aylık 6-7 bin lira olur. 100 bin lira para senin aylık 6-7 bin lira paranı çıkarıyorsa üstüne kâr bırakıyorsa kullan o zaman nediyim sana artık. gidip 8 ay önceki mevzuyu anlatıyorsun. şimdi ben 100bin lirayla neye borçlanıcam da kâr elde edicem. boş yapıyorsun ben bitirmeye çalışıyorum uzatıyorsun. ben niye para biriktireyim. borçlanmak ile para biriktirmenin alakası ne uzatma konuyu kapat git

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,987
İsim
Burak Karadağ
kanka 10 bin 20 bin lirayla zengin olmazsın gidip bankadan 100 bin para çekersin faizi aylık 6-7 bin lira olur. 100 bin lira para senin aylık 6-7 bin lira paranı çıkarıyorsa üstüne kâr bırakıyorsa kullan o zaman nediyim sana artık. gidip 8 ay önceki mevzuyu anlatıyorsun. şimdi ben 100bin lirayla neye borçlanıcam da kâr elde edicem. boş yapıyorsun ben bitirmeye çalışıyorum uzatıyorsun. ben niye para biriktireyim. borçlanmak ile para biriktirmenin alakası ne uzatma konuyu kapat git
GAYRİRESMİ TEFECİ BİLE BU KADAR KOMİSYON ALMAZ AGA

Screenshot_2023-11-06-15-19-42-488_com.akbank.android.apps.akbank_direkt.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,997
Üyeler
161,182
Son üye
Mevzi Özdemir
Top Bottom