Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,328
İsim
Furkan Görür
Kanka bende senin gibi düşündüm ama bunlar her oled ekranda olan şeyler mor ekran sorunu her oled de var gündüz olduğunda mat ekrandan dolayı böyle bir görüntü gelicek normal çerçeve konusu ise bu tamamen samsung un oled yanığını önlemesi için yapılan bir çalışma çerçeveler sürekli değişiyor çünkü sürekli olan pikseller yenilenmek zorunda ekranın parlaklığı 250 nit çok az demişler youtubede videolarına baktım ips ekranda 400 nit veren monitör ile yan yana getirdiğinde ikiside full haldeyken oled ekran farkını patlatıyor yani oled deki 250 nit ips deki 500 e falan denk oluyor onun dışında harflerin daha net olmaması buda tamamen oled ekranların genel sorunu bunu yukarıda arkadaşın dediği gibi cleartype ile çözebiliyorsun he olmasa öyle çok bir fark olmuyor açıkcası genel çerçevede değerlendircek olursak siyahların tam siyah diğer renklerin tam olarak canlı olmasıyla her türlü ips panelden daha kaliteli ve güzel duruyor

Sonuç olarak aynı özellikte aynı inc her şeyi aynı olan rakipleri neredeyse 30.000 TL bir fiyat bazında satılıyorken, bu 17.500 TL ile gayet bedava denilebilecek , ips ekran özelliklerinde satılan bir monitör fiyatına satılıyor

Not: Meşhur site olan Rtings de bunun sadece 360 hz ve argb li versiyonu 9.2 puan alarak oldukça yüksek bir puanla kendini kanıtlıyor zaten orada biliyorsunuz inciğine cinciğine kadar ayrıntılı şekilde bakıyolar.
teşekkür ederim, odamda siyah perde var yani gündüz bile o perde çekili oldugu için içerisi hep karanlık. Bu sebeple o gün ışığı sorunu bende pek olmaz. Eski monitörümü satacağım asus rog strix xg27acs var bunu bi 9a falan satsam baya iyi fiyata gelmiş olacak monitör.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Berkay Ocakcı
Arkadaşlar ürün geldi, ilk izlenimim bu fiyata kıymetinin bilinmesi yönünde. Biraz kurcaladıktan sonra mini bir inceleme yayınlayacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ali
Şuan için böyle bir problem yaşamadım. Belki bazı partilerde ortaya çıkan bir problemdir.
Hocam bunların çoğunda çıktı istersen reddit veya diğer forumlara bakabilirsin çok fazla iade alındı bu üründen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bunların çoğunda çıktı istersen reddit veya diğer forumlara bakabilirsin çok fazla iade alındı bu üründen
Zaten ilk bir kaç gün ses yok sonrasında ortaya çıkıyor. Genelde google da gezinirken ses daha fazla çıkıyormuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Berkay Ocakcı
G61SD ile ilgili çok fazla araştırma yaptım ve maalesef reddit de dahil olmak üzere çok kısıtlı içerik var. Bahsettiğin model G60SD ise evet bol bol coil whine problemi okudum ama genelde arka kısımdaki RGB ışıklandırma ile alakalı olduğu yazılmıştı. Eğer bu modelde denk gelirsem yazarım.

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Batuhan Altunay
G61SD ile ilgili çok fazla araştırma yaptım ve maalesef reddit de dahil olmak üzere çok kısıtlı içerik var. Bahsettiğin model G60SD ise evet bol bol coil whine problemi okudum ama genelde arka kısımdaki RGB ışıklandırma ile alakalı olduğu yazılmıştı. Eğer bu modelde denk gelirsem yazarım.
coil whine var evet bizzat yaşadım ilk açılışta güç akarken oluyor bi süre sonra geçiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ali
Hocam istersen sana amazon üzerinden bu model hakkında yorumu atabilirim

coil whine var evet bizzat yaşadım ilk açılışta güç akarken oluyor bi süre sonra geçiyor
Hocam asıl sen google üzerinde arama yaparken gör acayip bir ses geliyor sanki ekran zorlanıyor gibi

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Batuhan Altunay
Hocam istersen sana amazon üzerinden bu model hakkında yorumu atabilirim

Hocam asıl sen google üzerinde arama yaparken gör acayip bir ses geliyor sanki ekran zorlanıyor gibi
bendekinde dediğim gibi oldu var evet ses rahatsız edici malesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,533
Üyeler
169,305
Son üye
Emin:D
Top Bottom