Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mert
Şu oled monitörler 10 bin altına indiği an alıcam
Kanka normal ıps ekran olupta 240 hz ve 2k olup 10k olan sayılı kaliteli monitör kaldı oled mi 10K nın altına düşücek sen daha çok beklersin 2 sene sonra 50.000 TL de bulursan öp de başına koy bence

TR de yaşıyorsun her gün enflasyon değişiyor bunu unutma sakın

Emuru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirhan
Benim monitör de geldi, halihazırda G7 28 4k 144hz kullanıyorum ondan sonra yazılar biraz çamur gibi geldi, 4k olanda aşırı net yazılar. Fark olacağını biliyordum da bu kadarı normal mi?
Soldaki 4k sağdaki oled

Ekler

• IMG_3516.JPG
    IMG_3516.JPG
    1.3 MB · Hit: 96
  • IMG_3515 resize.jpg
    IMG_3515 resize.jpg
    1.9 MB · Hit: 97
  • Hahaha
Reaksiyonlar: frqn

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Kenan Çelik
Benim monitör de geldi, halihazırda G7 28 4k 144hz kullanıyorum ondan sonra yazılar biraz çamur gibi geldi, 4k olanda aşırı net yazılar. Fark olacağını biliyordum da bu kadarı normal mi?
Soldaki 4k sağdaki oled
Oledlerde metin kalitesi düşük oluyor. Ancak fotoğraf paylaştığın için teşekkürler. Ben bu monitörü 2k sevmediğim için almakta kararsızdım. Artık değilim.

Emuru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirhan
Hevesle almıştım ama ciddi ciddi iadeyi düşünüyorum şu an. Upgrade değil de downgrade yapmış gibi hissediyorum

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mert
Hevesle almıştım ama ciddi ciddi iadeyi düşünüyorum şu an. Upgrade değil de downgrade yapmış gibi hissediyorum
Hocam kaliteyi sadece yazıların okunmasından baz alıyorsanız zaten size uymaz bu monitör
Şöyle bi gece video açıp siyahların bol olduğu bir video izlerseniz anlarsınız kaliteyi ama dediğim gibi siz eğer yazıların iyi olmasını falan istiyorsunuz sanırım o zaman 5k ips ekranlar var samsung un 25.000 TL civarlarında onu önerebilirim.

Kaldıki attığınız fotoda bile siyahların ne kadar kaliteli ve berrak çıktığını gündüz ışığında bile farketmişsinizdir umarım soldaki 4k ekranda siyahlar mor ekranlı iken sağdaki ekranda ne kadar berrak bir siyah var tonlama var

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Gökhan
Soldaki 4k sağdaki oled
cleartype ayarlamayı denedin mi?

GrittyFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Felix Nageron
Soldaki 4k sağdaki oled
Hem bu durumdan hem de yanık ihtimalina karşı 4 ay önce 4K IPS tercih etmiştim. O zamanlar 2K OLED düşüncesi aklımda kalmıştı. Dokümanlarla çalışan birisi olarak bahsettiğiniz durum benim de canımı sıkardı. Biliyor olabilirsiniz, kullandığınız işletim sistemine bağlı olarak font ayarlarından değişiklik işinize belki yarar. Windows üzerinde clear type olması gerekiyor. Bazen Dark Mode'dan vazgeçmek ve açık bir tema tercih etmekte faydalı olabiliyor diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Tugay Kuru
Yeni alacak arkadaşlar şunun farkında olmalı ; Zaten piyasadaki en düşük fiyatlı oledi aldınız veya alıyorsunuz. Diğer oledler minimum 25000 tl den başlarken siz 17500 tl verdiniz ve ben de verdim. Bu monitörün fiyatının düşük olmasına diğer markalara göre artıları bile var. Profesyonel sonuçlar bekleyenler bütçesini arttırmalı.
Günlük kullanacak, oyunlarda keyifli zaman geçirmek isteyen arkadaşlar kesinlikle tercih edebilir.

Bilal539

80+ Silver
Bende almayı düşünüyordum vazgeçtim 2 tane 2k monitörüm var şimdi 4k ips aldım uzun süreler monitör açık o yüzden oled kullanmak pek iyi değil benim için

Emuru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirhan
Hocam kaliteyi sadece yazıların okunmasından baz alıyorsanız zaten size uymaz bu monitör
Şöyle bi gece video açıp siyahların bol olduğu bir video izlerseniz anlarsınız kaliteyi ama dediğim gibi siz eğer yazıların iyi olmasını falan istiyorsunuz sanırım o zaman 5k ips ekranlar var samsung un 25.000 TL civarlarında onu önerebilirim.

Kaldıki attığınız fotoda bile siyahların ne kadar kaliteli ve berrak çıktığını gündüz ışığında bile farketmişsinizdir umarım soldaki 4k ekranda siyahlar mor ekranlı iken sağdaki ekranda ne kadar berrak bir siyah var tonlama var
Renk doğruluğu ve siyahlar konusunda başarılı olduğunun farkındayım bu yüzden oled tercih ettim zaten. Sorun şu ki 17.500 tl verdiğim monitörde text keskinliğinin bu denli düşük olması canımı sıktı. Kaliteyi tabi ki sadece bu kapsamda düşünmüyorum ancak parametrelerden biri de bu benim için. Bilgisayarı yalnızca oyun için kullanan birine güzel gelecektir. Word excel metin okuma yapan biri için can sıkıcı.

Monitörümü satıp geçecektim ama değmeyeceğini düşündüm, hepsi bu.

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kenan Fetheden
Soldaki 4k sağdaki oled
Normal değil benim 1080 monitörde bile çamur gibilik yok

Top Bottom