Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Mert
bundada rgb olsaydı keşke güzel olurdu 360 hz çok önemli değil ama anasını sattıklarım işte ne güzel yapın dimi rgb

Jester

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kerem Çevik
bundada rgb olsaydı keşke güzel olurdu 360 hz çok önemli değil ama anasını sattıklarım işte ne güzel yapın dimi rgb
Rgb olmaması daha iyi hocam daha az ısınır arkasında zaten görmezsiniz

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Soner Özdener
Oyun oynarken de bir gözü de monitör arkasındaki o renk renk ışıl ışıl yanar döner kımıl kımıl RGB lere bakmıyorsa kendine oyuncu demesin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
abbas
Oyun oynarken de bir gözü de monitör arkasındaki o renk renk ışıl ışıl yanar döner kımıl kımıl RGB lere bakmıyorsa kendine oyuncu demesin.
Ambilight olsa haklısın diyeceğimde hiçbir cihazla senkronize edilmeyen bir rgb gerçekten çok saçma geliyor, daha önce deneyimledim ama kafasına göre renk yaktığı için uyuz olmuştum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Berkay Ocakcı
Ambilight olsa haklısın diyeceğimde hiçbir cihazla senkronize edilmeyen bir rgb gerçekten çok saçma geliyor, daha önce deneyimledim ama kafasına göre renk yaktığı için uyuz olmuştum.
Sadece ekranda görüntülenen içeriğe göre tek renk verebilme durumu var senkron anlamında. Ekstra ısındığı için kapattığım bir özellikti. Görüntü olarak da çok şık durduğu için bence de rgb elzem değil. Bugün teslim edilecek benimki de G80SD ve G85sd ile kıyaslaması detaylı bir inceleme yayınlarım.

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kenan Fetheden
Şu oled monitörler 10 bin altına indiği an alıcam

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Tolga
Ölü piksel vs gibi sorunlar çıkabiliyor mu oled panellerde?

Top Bottom