Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ömer Furkan Yalçın
13 bin civarına aldım şu anlık aşırı memnunum ölü piksel yok, ışık sızması yok ama kafa da karıştırmadı değil :D Ama genel olarak yorumlarınızda haklısınız riske gerek yok bence.
Eksi olarak tepki süresi yüksek msi'ın, sadece oledlere göre değil diğer 240hzlere göre de (lg 83q gibi) ama 240hz ipsten 240hz olede geçen tanıdıklarım şöyle diyor:
"Evet mousu hızlıca sağa sola çevirince olan bulanıklık daha az, ama işin sonunda ikisi de 240hz ikisinde de bfi yok, o yüzden akıcılıkta fark yok."
Mesaj otomatik birleştirildi:

alt tab konusu kesinlikle doğru samsung modellerde denendi onaylandı hem 360hz kullandım hem şuan 240hz 4k kullanıyorum alt tab sıkıntılı :D
Bu benim için bayağı caydırıcı ya. Konudaki model için de bakabilirse arkadaşlar bi umut belki iyileşme vardır.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,187
İsim
Hacı

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Batuhan Altunay
Eksi olarak tepki süresi yüksek msi'ın, sadece oledlere göre değil diğer 240hzlere göre de (lg 83q gibi) ama 240hz ipsten 240hz olede geçen tanıdıklarım şöyle diyor:
"Evet mousu hızlıca sağa sola çevirince olan bulanıklık daha az, ama işin sonunda ikisi de 240hz ikisinde de bfi yok, o yüzden akıcılıkta fark yok."
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu benim için bayağı caydırıcı ya. Konudaki model için de bakabilirse arkadaşlar bi umut belki iyileşme vardır.
4k modelinde öyle aman aman sorun yok ama 360ta baya kötü gelmişti ama fp olarak bu dert edilmez bence çoğu zaman

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
TAHA KOÇAK

Prapor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Faruk
Bir tek bende mi stokta yok görünüyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Tugay Kuru
Arkadaşlar selamlar monitörüm geldi ve oyun oynamadan youtubedeki oled teste vb baktım. Bir kaç ön ayar yaptım.
Sizlerle 2 adet görsel paylaşıyorum.

Monitör hakkındaki görüşüm şöyle;
Zaten samsung galaxy tab s9 sahibiydim ve tablette Dynamic amoled 2x var. Bu sebeple olede ve kapasitesine aşina olduğum için monitörü görünce oha çok iyi vb olmadım.
Ama bu demek değil ki oled etkileyici değil, aksine ekteki fotoğraflara bakarsanız siz de farkı göreceksiniz ve memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Sağdaki monitör 10 bit Fast IPS Asus VG27aqml1a.

Sorunuz varsa yapıştırın.

Not: Telefon kamerası izlenimi kesinlikle tamamen size aktarmıyor. Aradaki farkın olumlu yönde daha iyi olduğunu aktarabilirim.

Not 2: Cs2 açtım 4:3 oynuyorum alt tab sorunu yaşamadım. Anında atılıyor.

Not 3: Ekran mat olduğu için parlama yansıtma vb hiç yok.

IMG_0543.jpeg

Ekler

• IMG_0546.jpeg
    IMG_0546.jpeg
    1.4 MB · Hit: 97
  • IMG_0544.jpeg
    IMG_0544.jpeg
    1 MB · Hit: 75
Son düzenleme:

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Muzaffer Berke
Arkadaşlar selamlar monitörüm geldi ve oyun oynamadan youtubedeki oled teste vb baktım. Bir kaç ön ayar yaptım.

Zaten samsung galaxy tab s9 sahibiydim ve tablette Dynamic amoled 2x var. Bu sebeple olede ve kapasitesine aşina olduğum için monitörü görünce oha çok iyi vb olmadım.
Ama bu demek değil ki oled etkileyici değil, aksine ekteki fotoğraflara bakarsanız siz de farkı göreceksiniz ve memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Not: Telefon kamerası izlenimi kesinlikle tamamen size aktarmıyor. Aradaki farkın olumlu yönde daha iyi olduğunu aktarabilirim.

Alıntıyı görüntüle
Ön ayar diye bahsettiğin yerde hangi ayarları uyguladın ?

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Mert
Anasını avradını stok işten çıktığımda eve gelirken gelmiş kafayı yicem ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ömer Furkan Yalçın

Not 2: Cs2 açtım 4:3 oynuyorum alt tab sorunu yaşamadım. Anında atılıyor.

Not 3: Ekran mat olduğu için parlama yansıtma vb hiç yok.

Alıntıyı görüntüle
Şunu deneyebilir misiniz hocam

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Tolga
G60 modeli ile ilgili baya bilgi var ama bu aldığımız ile ilgili pek bir şey bulamadım. Hz dışında ne fark var acaba

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Mert
G60 modeli ile ilgili baya bilgi var ama bu aldığımız ile ilgili pek bir şey bulamadım. Hz dışında ne fark var acaba
sadece hz farkı var hocam başka bişi yok zaten geri kalan her şeyi aynı kilosu dahi gramı gramına tutuyo

Top Bottom