Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Nvidia önceden gsync uyumlu sertifikasını her freesync monitöre vermezdi, verilmeyenlerin bazılarında da (benim şuanki viewsonic gibi) vrr titremesi olurdu. Gsync uyumlu listesine alınıp vrr flickerı olan sanırım 1 tane istisna gördüm şimdiye kadar. Oledlerde bu kriteri camdan aşağı atmışlar herhalde, 360 olan gsync listesinde yoktu, bu yeni modelde var diyen arkadaşın mesajını görünce gittim baktım, xg27aqdmgde de var başka monitörlerde de var sertifika, yine de titriyor. PWM sorunları işte..
Mesaj otomatik birleştirildi:

ünv şart mı lise vs oluyor mu?
Ogrenci belgesinin sag ustundeki barkod numarasini ve tcni istiyor

Mbgolcek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Muzaffer Berke
Kargom geldi. Akşam eve geçip konudaki monitörü deneyeceğim.

Şuanki monitörün Asus Vg27aqml1a 2k 260hz Fast ips monitör. Umarım oled monitör görüntü anlamında aradaki farka değer. Çünkü iade vb tekrar uğraşmaya çok üşeniyorum.
Kanka sen de test edip yollayabilir misin ? Benimki ile aynı mı yoksa bende mi sorun var çok merak ediyorum.

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Tolga
Nvidia önceden gsync uyumlu sertifikasını her freesync monitöre vermezdi, verilmeyenlerin bazılarında da (benim şuanki viewsonic gibi) vrr titremesi olurdu. Gsync uyumlu listesine alınıp vrr flickerı olan sanırım 1 tane istisna gördüm şimdiye kadar. Oledlerde bu kriteri camdan aşağı atmışlar herhalde, 360 olan gsync listesinde yoktu, bu yeni modelde var diyen arkadaşın mesajını görünce gittim baktım, xg27aqdmgde de var başka monitörlerde de var sertifika, yine de titriyor. PWM sorunları işte..

Ogrenci belgesinin sag ustundeki barkod numarasini ve tcni istiyor
Eyv hallettim iş yerindeki stajyer arkadaştan aldım. Stok bekliyorum gelirse alacağım.

Şimdi stok geldi aldım bir tane.

Son düzenleme:

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Batuhan Altunay
stok geldi agalar

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Nesim Mutlu
G274qpx monitörü iade edip almamak için zor duruyorum :D

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
TAHA KOÇAK
Hazır stokta varken bir tane de ben aldım. @HacıSOFU yaptık bakalım hareketimizi…

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ömer Furkan Yalçın
G274qpx monitörü iade edip almamak için zor duruyorum :D
12den aza aldıysan gerek yok. Msi'da 65W pd var, text daha net, kontrast ips olmasına rağmen iyi, parlaklık 450 nit. Bunu alsan yanık derdi, titreme derdi, aydınlıktaki mor parlama derdi, laptop kullanıyorsan type-c'nin olmaması, alt tabın yavaşlığı (bir arkadaş teyit ederse iyi olur) gibi şeyler var.

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Murathan Çoban
Arkadaşlar uzun zamandır 2k monitör arıyordum konu sahibi sayesinde kararı vermiş oldum. Neredeyse yurtdışı fiyatıyla aynı satılıyor sanırım. Tekrardan teşekkürler aldım bir adet

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Batuhan Altunay
Arkadaşlar uzun zamandır 2k monitör arıyordum konu sahibi sayesinde kararı vermiş oldum. Neredeyse yurtdışı fiyatıyla aynı satılıyor sanırım. Tekrardan teşekkürler aldım bir adet
hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Nesim Mutlu
12den aza aldıysan gerek yok. Msi'da 65W pd var, text daha net, kontrast ips olmasına rağmen iyi, parlaklık 450 nit. Bunu alsan yanık derdi, titreme derdi, aydınlıktaki mor parlama derdi, laptop kullanıyorsan type-c'nin olmaması, alt tabın yavaşlığı (bir arkadaş teyit ederse iyi olur) gibi şeyler var.
13 bin civarına aldım şu anlık aşırı memnunum ölü piksel yok, ışık sızması yok ama kafa da karıştırmadı değil :D Ama genel olarak yorumlarınızda haklısınız riske gerek yok bence.

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Batuhan Altunay
alt tab konusu kesinlikle doğru samsung modellerde denendi onaylandı hem 360hz kullandım hem şuan 240hz 4k kullanıyorum alt tab sıkıntılı :D

Top Bottom