Ogrenci belgesinin sag ustundeki barkod numarasini ve tcni istiyorünv şart mı lise vs oluyor mu?
Kanka sen de test edip yollayabilir misin ? Benimki ile aynı mı yoksa bende mi sorun var çok merak ediyorum.Kargom geldi. Akşam eve geçip konudaki monitörü deneyeceğim.
Şuanki monitörün Asus Vg27aqml1a 2k 260hz Fast ips monitör. Umarım oled monitör görüntü anlamında aradaki farka değer. Çünkü iade vb tekrar uğraşmaya çok üşeniyorum.
Eyv hallettim iş yerindeki stajyer arkadaştan aldım. Stok bekliyorum gelirse alacağım.Nvidia önceden gsync uyumlu sertifikasını her freesync monitöre vermezdi, verilmeyenlerin bazılarında da (benim şuanki viewsonic gibi) vrr titremesi olurdu. Gsync uyumlu listesine alınıp vrr flickerı olan sanırım 1 tane istisna gördüm şimdiye kadar. Oledlerde bu kriteri camdan aşağı atmışlar herhalde, 360 olan gsync listesinde yoktu, bu yeni modelde var diyen arkadaşın mesajını görünce gittim baktım, xg27aqdmgde de var başka monitörlerde de var sertifika, yine de titriyor. PWM sorunları işte..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ogrenci belgesinin sag ustundeki barkod numarasini ve tcni istiyor
12den aza aldıysan gerek yok. Msi'da 65W pd var, text daha net, kontrast ips olmasına rağmen iyi, parlaklık 450 nit. Bunu alsan yanık derdi, titreme derdi, aydınlıktaki mor parlama derdi, laptop kullanıyorsan type-c'nin olmaması, alt tabın yavaşlığı (bir arkadaş teyit ederse iyi olur) gibi şeyler var.G274qpx monitörü iade edip almamak için zor duruyorum![]()
hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanınArkadaşlar uzun zamandır 2k monitör arıyordum konu sahibi sayesinde kararı vermiş oldum. Neredeyse yurtdışı fiyatıyla aynı satılıyor sanırım. Tekrardan teşekkürler aldım bir adet
13 bin civarına aldım şu anlık aşırı memnunum ölü piksel yok, ışık sızması yok ama kafa da karıştırmadı değil12den aza aldıysan gerek yok. Msi'da 65W pd var, text daha net, kontrast ips olmasına rağmen iyi, parlaklık 450 nit. Bunu alsan yanık derdi, titreme derdi, aydınlıktaki mor parlama derdi, laptop kullanıyorsan type-c'nin olmaması, alt tabın yavaşlığı (bir arkadaş teyit ederse iyi olur) gibi şeyler var.
alt tab konusu kesinlikle doğru samsung modellerde denendi onaylandı hem 360hz kullandım hem şuan 240hz 4k kullanıyorum alt tab sıkıntılı12den aza aldıysan gerek yok. Msi'da 65W pd var, text daha net, kontrast ips olmasına rağmen iyi, parlaklık 450 nit. Bunu alsan yanık derdi, titreme derdi, aydınlıktaki mor parlama derdi, laptop kullanıyorsan type-c'nin olmaması, alt tabın yavaşlığı (bir arkadaş teyit ederse iyi olur) gibi şeyler var.