Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Batuhan Altunay
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Furkan Uzun
HOSGELDİN5 kodunu kullanabilen oldu mu? Yoksa bu kampanyalar birleşmiyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Tugay Kuru
Beyler önceki sayfalardaki arkadaşın ekranının gün ışığında pembe olması biraz aklıma kurt düşürdü. Tüm Qd oledlerde mi böyle? Ben karanlıkta kullanacağım sorun olmaz değil mi

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Batuhan Altunay
Beyler önceki sayfalardaki arkadaşın ekranının gün ışığında pembe olması biraz aklıma kurt düşürdü. Tüm Qd oledlerde mi böyle? Ben karanlıkta kullanacağım sorun olmaz değil mi
yukarda attığım fotoya bakın hocam benim odada az da olsa ışık var yine simsiyah yani problem olmaz sizde kolay kolay
Mesaj otomatik birleştirildi:

fotodaki gibi değil baya simsiyah bu arada kamerada kötü çıkıyor

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mert
hakkaten 5 stok 5 stok mu açıyor bunlar kafayı yersin ya

evohan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ev lafcı
Oled monitörlerin nerdeyse hepsinde bu problem var. Ben de asus xg27aqdmg sahibiyim bu titremeyi genelde oyun yüklenme anlarında görüyorum fps çok dalgalandığı için, oynarken gözükmüyor. Çok bir problem değil yani.
evet maalesef var yazılmalarla gidermeye çalışıyorlar, oyun esnasında fps niz dalgalı olduğunda belli olmuyor mu yine de

incelmeye göre baya titreme var monitörde anti flicker özelliği kullanılabilir ama oda kekemelik yapıyormuş hafif sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ömer Furkan Yalçın

Yaza dogru 550$ msrpli yeni modeller cikiyor ama konudaki samsung zaten 480 dolar. TRde yeni gen panel kullanan ya da woled olan bir model bulunsa 500 küsür dolara keşke.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Berkay Ocakcı

Yaza dogru 550$ msrpli yeni modeller cikiyor ama konudaki samsung zaten 480 dolar. TRde yeni gen panel kullanan ya da woled olan bir model bulunsa 500 küsür dolara keşke.
550 dolar msrp'li modellerin bir avantajı olacağını sanmıyorum çünkü model yeni olsa da içerisindeki panel jenerasyonu değişmiyor. Örneğin 2k 27 inç olan modellerin hepsi gen 3, 34 inç 2k modellerin hepsi gen 1 gibi. Fiyat olarak uyguna çıksalar da genellikle vergi olayları yüzünden msrp'nin çok üstüne satın alıyoruz. Sadece bu Samsung'un öğrenci indirimi sayesinde yurt dışında 1000 dolar üstü olan g8 4k monitörü 30000 liraya, yurtdışı 550 600 dolar olan g6 modelini 17500 liraya alabildik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Tugay Kuru
Kargom geldi. Akşam eve geçip konudaki monitörü deneyeceğim.

Şuanki monitörün Asus Vg27aqml1a 2k 260hz Fast ips monitör. Umarım oled monitör görüntü anlamında aradaki farka değer. Çünkü iade vb tekrar uğraşmaya çok üşeniyorum.

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mert
Kargom geldi. Akşam eve geçip konudaki monitörü deneyeceğim.

Şuanki monitörün Asus Vg27aqml1a 2k 260hz Fast ips monitör. Umarım oled monitör görüntü anlamında aradaki farka değer. Çünkü iade vb tekrar uğraşmaya çok üşeniyorum.
Hocam mutlaka video bekliyoruz Özellikle karanlık ortamda siyahlar nasıl vs diye merak ediyorum

Hayırlı olsun bu arada

Top Bottom