Clyde
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 605
- İsim
- Yiğit Özdemir
- İlgilendiği Kategoriler
- Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
- amx_v2
- Discord
- amx_v2
5 aydır G60SD modelini kullanıyorum. Ufak tefek bir şeyler söylemek isterim. Monitör geldiğinde açıp ham hali ile IPS ya da diğer monitörünüz ile karşılaştırıp hevesinizi kırmayın. Üründe renk kalibrasyonu yapılmamış şekilde geliyor. Fiyatının bu kadar düşük olmasının sebeplerinden birisi de bu zaten. Kendi gözünüze nasıl güzel geliyorsa o şekilde yapın. Ben elimde ki S24 Ultra'nın ekranına göre bir kalibrasyon yaptım. Gündüzleri IPS ile baktığınızda çok bir fark göremeyebilirsiniz. Olay akşam-gece saatleri bol ışıklı ya da bol siyah temalı oyunlarda bariz bir şekilde belli oluyor. HDR açmasanız bile üzerine ışık düşen objelerde detay saydırıyor sizlere. Bir de OLED panelin asıl olaylarından birsi hızı. Görüp görebileceğiniz en hızlı panellerden birisi. IPS'in 500Hz'ine eşdeğer bir akıcılık var. FPS düşük olsa bile hissetmiyorsunuz çünkü panel çok yumuşak bir görüntü sunuyor sizlere. Aldım beğenmedim demeyin en azından 1 hafta kullanın ayarlamasını yapın sonra karar verin. Benim kendi youtube kanalımda 2 tane inceleme videom var göz atmak isterseniz belki aklınızda ki soruların cevabını bulabilirsiniz.