Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Mert
Aldım stok paylaşanlara teşekkür ederim.
Hayırlı olsun dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben gmail ile hesabimi açtım. Mezun olduğum bölümün belgesini girdim başta olmadı . Kaç sefer denedim baktim olmuyor bu sefer aynı mail hesabıma aktif olarak okuyan bir yakınımın bilgilerini girmeme rağmen onda da hata verdi . Hesabıma farklı bir tarayicidan girince öğrenci durumum tanımlanmıştı öyle stok takip ettim az önce de stoklar gelince aldım bir tane . Şuan kimin bilgisi ile öğrenci durumum tanımlı bilmiyorum 😅
Hayırlı olsun dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
abbas
Aktif öğrenci değilim :) o zaman alamıyorum sanırım
etrafında bir üniversite öğrenci tanıdığın varsa ondan rica edebilirsin ben öyle yaptım. ya da edu uzantılı mail veren siteler vardı bi ara onlara da bakabilirsin.

Mükemmel hocam hayırlı olsun,Allah kaza bela vermeden uzun yıllar kullan 3-4 yıl sonrada 2.monitörün olur inşallah 😂

Hayırlı olsun kankam sonunda aldın valla 😊
Sağol kanka baya uğraştım kaç gündür görüyorsun, baktım olmuyor en son 5 dk'da bir bildirim kurdum bildirimle birlikte bakınca yakaladım valla yoksa hala beklerdik 😂😂

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Mert
etrafında bir üniversite öğrenci tanıdığın varsa ondan rica edebilirsin ben öyle yaptım. ya da edu uzantılı mail veren siteler vardı bi ara onlara da bakabilirsin.

Sağol kanka baya uğraştım kaç gündür görüyorsun, baktım olmuyor en son 5 dk'da bir bildirim kurdum bildirimle birlikte bakınca yakaladım valla yoksa hala beklerdik 😂😂
Haha çok iyi ya 😂 stoklar sıkıntılı ya 10 tane falan açıyolar sanırım açtıklarında 10 dakikada tükeniyor

Sanırım bugün sonlanır kampanya alıcak olanlar bugün sıkı takip etsin

Aktif öğrenci değilim :) o zaman alamıyorum sanırım
Hocam ne yap ne et bulmaya çalış bu fiyata böyle monitör zor bulunur neredeyse hiç vergi yok üründe

Yurt dışında bile bundan pahalı 😂

hayırlı olsun agalar siz aldıkça ben de mutlu oluyorum :D
Cansın dostum sayende oled monitör aldık 😂
Yalnız bir sorum var bende rtx4060 var hikaye tabanlı oyunlar çok oynamıyorum cs2 oynuyorum ondada 4/3 1280 x 960 fps çok sıkıntıya girmez heralde bende değil mi bide arada bir lol atıyorum

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Batuhan Altunay
Haha çok iyi ya 😂 stoklar sıkıntılı ya 10 tane falan açıyolar sanırım açtıklarında 10 dakikada tükeniyor

Hocam ne yap ne et bulmaya çalış bu fiyata böyle monitör zor bulunur neredeyse hiç vergi yok üründe

Yalnız bir sorum var bende rtx4060 var hikaye tabanlı oyunlar çok oynamıyorum cs2 oynuyorum ondada 4/3 1280 x 960 fps çok sıkıntıya girmez heralde bende değil mi bide arada bir lol atıyorum
bişey olmaz ya güle güle kullan

thecrowly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hakan

2k mönitörde 1280 960 görüntü nasıl olur acaba merak ediyorum

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
eyyüb
oled monitor candır tavsiye etmeselerde görüntüsü bambaşka helal hoş olsun diyor insan verdiği para samsung kullanmıyorum ama gerçekten çok aşırı fark var.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Melih Baygör
stok uyarısı girmiştim, stoğa girmiş anlaşılan kaçırdık. alanlara hayırlı olsun. iade ürün gönderilmiş olabilir belki, alan arkadaşlar kontrol etsinler.

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Kenan Çelik
2k mönitörde 1280 960 görüntü nasıl olur acaba merak ediyorum
2k monitörü bu yüzden sevmiyorum işte. 2k dışında hiçbir çözünürlük iyi olmuyor bence. 4k da ise 1080p de gayet iyi oluyor.

Treksimut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Berk Demirci
Sipariş ettim ben de şimdi ama kararsızlık da var içimde.

Edit: 8 Mart (yarın) teslimli seçtim, hangi kargo ile çalıştıklarını bilen var mı? Ev adresimi verdim ama sadece cumartesi evdeyim, yarın gelmeme ihtimali varsa olmadı iş adresini seçeyim.
Kargo kodu geldi, HepsiJet ile teslim edilecekmiş.

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Murathan Çoban
stok uyarısı girmiştim, stoğa girmiş anlaşılan kaçırdık. alanlara hayırlı olsun. iade ürün gönderilmiş olabilir belki, alan arkadaşlar kontrol etsinler.
Stok uyarısı çalışmıyor hocam ben de o şekilde kaçırdım. Fakat hem bu konuyu hem de samsung sayfasını kendiniz kontrol ederseniz alabilirsiniz. Konudaki arkadaşlar sağolsun haber verdiler öyle alabildim

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
TAHA KOÇAK
Benim ürünüm de geldi, ilk izlenimlerim kesinlikle çok güzel. Macbook pro ile deneyimledim, pc'ye takınca da detaylı bir bilgilendirme paylaşırım.

Top Bottom