❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Ben aldım siparişi verdim. Bu QD Oled mi bilen var mı arkadaşlar?

Ben de hiç bir inceleme bulamadım G60sd modelinin biraz daha iyileştirilmişi diyorlar.

Samsungun sitesinde qd oled olup olmadığı yazmıyor. Yok mu bir bilen

öğrenci indirimi için edu mail adresi girdik kaydınız alınmıştır dedi, bekleyin biz onaylarız gibisinden bir şey dedi şimdi bunu mu bekleyeceğiz?

öğrenci indirimi için edu mail adresi girdik kaydınız alınmıştır dedi, bekleyin biz onaylarız gibisinden bir şey dedi şimdi bunu mu bekleyeceğiz?
Hayır gelen maili aç orda alışverişe başla butonu var

Bu kampanya ne zamana kadar geçerli? Son tarihi var mı?

Bu üründen sadece 1 adet satın alabilirsiniz. diyor şimdi de. zaten 1 tane almaya çalışıyorum la.

Bu üründen sadece 1 adet satın alabilirsiniz. diyor şimdi de. zaten 1 tane almaya çalışıyorum la.
stok bittiğinde o uyarıyı veriyor bitmiş demek ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kontrol ettim şimdi arkadaşlar stok bitmiş yine ara ara gelir kontrol edin sürekli

stok bittiğinde o uyarıyı veriyor bitmiş demek ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kontrol ettim şimdi arkadaşlar stok bitmiş yine ara ara gelir kontrol edin sürekli
stok bitmiş diyor tekrar kontrol edeceğim ama sanmıyorum artık yarım saatte biten stoğu hiçbir firma yenilemez.

stok bitmiş diyor tekrar kontrol edeceğim ama sanmıyorum artık yarım saatte biten stoğu hiçbir firma yenilemez.
Yenilenir muhtemelen ben takip ediyorum burayı 4k modelide indirimdeydi birkaç günde bir yenileniyordu sürekli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri