BeerDrinker
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
Ben aldım siparişi verdim. Bu QD Oled mi bilen var mı arkadaşlar?
Valla hiçbir incelemesi felan yok bulamadım 360 hz modelinin incelemesi var heryerde.Ben aldım siparişi verdim. Bu QD Oled mi bilen var mı arkadaşlar?
360hz modeli ile her şeyi aynı sadece 240hz imişBen aldım siparişi verdim. Bu QD Oled mi bilen var mı arkadaşlar?
Hayır gelen maili aç orda alışverişe başla butonu varöğrenci indirimi için edu mail adresi girdik kaydınız alınmıştır dedi, bekleyin biz onaylarız gibisinden bir şey dedi şimdi bunu mu bekleyeceğiz?
belli değil her an yok olabilirBu kampanya ne zamana kadar geçerli? Son tarihi var mı?
stok bittiğinde o uyarıyı veriyor bitmiş demek kiBu üründen sadece 1 adet satın alabilirsiniz. diyor şimdi de. zaten 1 tane almaya çalışıyorum la.
qd oledBen aldım siparişi verdim. Bu QD Oled mi bilen var mı arkadaşlar?
stok bitmiş diyor tekrar kontrol edeceğim ama sanmıyorum artık yarım saatte biten stoğu hiçbir firma yenilemez.stok bittiğinde o uyarıyı veriyor bitmiş demek ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kontrol ettim şimdi arkadaşlar stok bitmiş yine ara ara gelir kontrol edin sürekli
Yenilenir muhtemelen ben takip ediyorum burayı 4k modelide indirimdeydi birkaç günde bir yenileniyordu süreklistok bitmiş diyor tekrar kontrol edeceğim ama sanmıyorum artık yarım saatte biten stoğu hiçbir firma yenilemez.