Neler Yeni

SAMSUNG 32" LS32BG750NPXUF 15000TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Kuyucaklioglu
arkadaslar merhabalar. dun vatan computer'dan 15k ya samsung odyssey g7 165hz 4k 1ms 32inc monitor aldim. Vatan da normalde satilan fiyat 23k olmasi lazim. Sezon sonu urun bitirme kampanyasi uzerine 15k ya dusurmusler.siteden almadim elden aldim.

SAMSUNG 32" LS32BG750NPXUF 1Ms(GTG) 165Hz 4K CURVED GAMING MONITOR​

urun bu elden alma sansiniz varken alin bence lazim olan var ise.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaslar merhabalar. dun vatan computer'dan 15k ya samsung odyssey g7 165hz 4k 1ms 32inc monitor aldim. Vatan da normalde satilan fiyat 23k olmasi lazim. Sezon sonu urun bitirme kampanyasi uzerine 15k ya dusurmusler.siteden almadim elden aldim.

Urunun linki

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak

Urunun linki
Va panel iyi mi hocam ?

bende ciddi ciddi bedava dağıytıyorlar mı diye merak etmiştim
Bende düşündüm bir an

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali
Va panel iyi mi hocam ?

Bende düşündüm bir an
Va panel kötü olan panel, asıl iyi olan ips panel. Youtubeden araştır farkı görürsün. Ama tabii aman yarabbimlik bir fark söz konusu değil bence. Tabii 15.000 gibi ciddi bir miktar verecekken tutup va panel seçmek mantıksız. 2-3 bin lira desen hadi neyse deriz de. O fiyatlara va panel gayet mantıksız.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
Va panel kötü olan panel, asıl iyi olan ips panel. Youtubeden araştır farkı görürsün. Ama tabii aman yarabbimlik bir fark söz konusu değil bence. Tabii 15.000 gibi ciddi bir miktar verecekken tutup va panel seçmek mantıksız. 2-3 bin lira desen hadi neyse deriz de. O fiyatlara va panel gayet mantıksız.
Va kullandım çok fark yok ama IPS önceliğimdir her zaman

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali
Va kullandım çok fark yok ama IPS önceliğimdir her zaman
Dediğim gibi çok ahım şahım fark yok. Kullanılmaz değil. Maddi imkanlar çerçevesinde değerlendirmek bu konuyu çok daha mantıklı olacaktır.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Kaliteli VA kullanın, IPS e göre çok daha net siyah verdiğini görürsünüz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Burak Kuyucaklioglu
samsung panellerini kendi uretiyor ve cogu ips panel monitorlerden daha guzel hocam

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Furkan Görür
Yüksek hz va panel= ghosting

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali
samsung panellerini kendi uretiyor ve cogu ips panel monitorlerden daha guzel hocam
Olabilir incelemedim. Genel olarak bilgilendirmek istedim. Arkadaşın aklında genel bir fikir oluşsun diye. Kaliteli üretilen alt düzey bir ürün kalitesiz bir üst düzey ürünü geçebilir. Malzeme kalitesi vesaire çok etken var.

4060 ti 1080 p ve 2k için yeterli mi hocam ?
Gayet tabii yeterlidir.

Top Bottom